Werk voortaan ook in de cloud met een oplossing van Meraki

Meraki

Steeds meer bedrijven maken gebruik van cloudoplossingen om bedrijfsprocessen nog efficiënter te laten verlopen. Producten van Meraki kunnen u hierbij helpen! Voor veel bedrijven zal dit een relatief onbekende naam zijn. Wist u echter al dat Meraki een onderdeel is van Cisco? Cisco behoort al jaren tot de meest betrouwbare partijen op het gebied van netwerkoplossingen. Niet alleen bedrijven kiezen geregeld voor de producten van Cisco, ook onder particuliere klanten is dit een vertrouwd merk. Meraki richt zich niet op fysieke netwerken binnen bedrijfspanden, maar juist specifiek op cloudoplossingen. Mede door de groeiende populariteit van cloudoplossingen!

Netwerkoplossing

Redenen om voor oplossingen van Meraki te kiezen

Net als haar moederbedrijf is ook Meraki een bijzonder betrouwbare naam op het gebied van netwerkoplossingen. Niet alleen gaan de producten van Meraki een lange tijd mee, ook is de kans op een inbraak van bijvoorbeeld hackers relatief klein. Houd er rekening mee dat u hier zelf een belangrijke rol in speelt. Des te beter u het netwerk binnen uw pand beveiligt, des te kleiner is de kans dat u te maken krijgt met een hackaanval. Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen! In het bijzonder sinds de AVG-regelgeving van kracht is gegaan. Ook het op juiste wijze onderhouden van uw netwerk en de apparatuur die hierbij gebruikt is, kan hierin bepalend zijn.

Veiligheid

Een passende oplossing voor iedere partij

Het fijne aan Meraki is dat dit bedrijf een bijzonder breed aanbod aan cloudoplossingen biedt. Zo heeft het bedrijf voor iedere partij een passende oplossing in huis! Het kan verstandig zijn om een externe partij in te schakelen voor advies over de manier waarop u een dergelijk netwerk het beste op kunt zetten. The Networkers is een voorbeeld van zo’n partij. Deze partij heeft een ruime ervaring in het opzetten van netwerken en het oplossen van problemen die zich binnen zo’n netwerk voordoen.