In deze Surfshark VPN review kijken we naar wat deze VPN service provider te bieden heeft. Surfshark VPN maakt het mogelijk om anoniem te kunnen internetten zonder dat derden weten wat voor data je verstuurt en naar wie, wat je IP-adres is of waar op de wereld je bent. Surfshark VPN is een van de bekendere VPN-serviceproviders die een wereld voor zich zien waarin iedereen volledige controle en zeggenschap heeft over zijn digitale leven. Ze zijn dan ook en fervent voorstander van een vrij, open en veilig internet. Daarvoor heeft het verschillende diensten die je kunt afnemen zoals VPN-abonnementen, en diverse tools en applicaties die het internetten veiliger maken. In deze Surfshark VPN review nemen we deze provider onder de loep en kijken we of het aan te bevelen is om Surfshark VPN te gebruiken.

Surfshark VPN review; wat kun je verwachten?

Surfshark VPN is meer dan alleen een VPN verbinding. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld ook verschillende applicaties die de veiligheid op het internet vergroten zoals programma’s die je zoekgedrag afschermen en erover waken dat andere bedrijven geen data over je kunnen verzamelen. Tijdens het onderzoek van deze Surfshark VPN review ontdekten we dat ze als een van de weinigen ook multi-hop verbindingen faciliteren. Multi-hop houdt in dat je verbinding langs twee verschillende VPN-servers wordt geleid in plaats van één, wat de verbinding nog veiliger maakt. Daarnaast biedt Surfshark VPN split tunneling wat je de optie geeft om te kiezen welke data gebruik maakt van de VPN-verbinding en welke niet.

De Surfshark VPN client is te downloaden via hun website en geschikt voor verschillende besturingssystemen zoals Android, iOS, macOS, en Windows.

Surfshark review; Hoeveel kost Surfshark?

In deze Surfshark VPN review hebben we uiteraard ook aandacht voor de prijzen. Surfshark VPN biedt drie verschillende abonnementen met een looptijd van een maand, een jaar of 2 jaar. Respectievelijk betaal je, afhankelijk van het abonnement dat je hebt gekozen, €11,85, €3,65 of €2,28 per maand. Het bijzondere aan Surfshark VPN is dat er geen limiet is gesteld aan het aantal apparaten waar je een verbinding mee mag maken. In dat opzicht zijn ze vrijwel de enige VPN aanbieder waar dat mogelijk is. Naast de gangbare traditionele betaalmiddelen accepteert Surfshark VPN ook verschillende crypto valuta.

 

Pluspunten

Ongelimiteerd aantal aansluitingen per VPN-client

Multi-hop en split tunneling

Mooi ontworpen app

 

Minpunten

Niet goedkoop

Verbinding kan sneller

Surfshark VPN review; waarom zou je voor Surfshark VPN kiezen?

Surfshark VPN is niet de goedkoopste VPN service provider, maar je krijgt wel waar voor je geld. Als een van de weinige providers kun je met een onbeperkt aantal apparaten tegelijk verbinding maken, wat ideaal is voor grote gezinnen of huishoudens die met veel apparaten tegelijk op het internet zitten. Je krijgt bij een abonnement diverse tools om de veiligheid te vergroten en ze bieden functies als multi-hop en split-tunneling. De app is bijzonder goed ontworpen en zeer gebruiksvriendelijk. Dus alhoewel Surfshark VPN een van de duurdere aanbieders is hebben we op basis van deze review genoeg redenen kunnen vinden waarom je toch voor ze zou moeten kiezen. Voor veilig en anoniem internet kies je Surfshark VPN. Lees naast deze Surfshark VPN review ook de Nordvpn review voor een beter beeld van de mogelijkheden!