post

Waarom een kluis openbreken?

Het kan zijn dat je denkt aan kluis openbreken omdat je hem op geen enkele wijze open krijgt. Wat zou je dan doen? Je hebt misschien al van alles geprobeerd maar het lukt iedere keer niet. Je wil ook weer niet te hardhandig te werk gaan omdat je dan alles kapot kunt maken. Ga in ieder geval nooit met een hamer zelf op je kluis slaan en gebruik ook geen breekijzer. Je zou hierdoor zelfs meer kapot kunnen maken en dat wil je niet. Het beste wat je kunt doen is een specialist inschakelen en dan kan er gekeken worden naar het type kluis en hoe dat deze open gemaakt moet worden. Het is daarom verstandig dat je nu met VDH contact opneemt en nagaat wat zij voor je kunnen betekenen.  

Laat de kluis openbreken

Het is beter dat je je kluis open laat breken, waarom? Omdat een kluis openbreken om handigheid vraagt en de juiste gereedschappen. Je kunt zelf uren of zelfs dagen bezig zijn en geen stap verder komen. Dit komt omdat de kluizen nooit zomaar te openen zijn. Het is daarom beter dat je een specialist naar de kluis laat kijken en dan kan het vaak snel worden opgelost. Je kunt zo weer bij je spullen. Voor service en onderhoud kun je hier namelijk ook terecht en dat is maar goed ook! Het zal je maar gebeuren dat je kluis niet meer open gaat en je kunt niet meer bij de spullen. Wij helpen je verder!

post

Mokken bedrukken als nieuw promotiemateriaal? Dit kan bij promotie.nl

Op zoek naar een goede manier waarop je jouw medewerkers kunt bedanken? Het bedanken van je medewerkers of zakenpartners is vaak erg belangrijk, zo laat je weten dat je regelmatig aan ze denkt en dat je ze zeer dankbaar bent. Mokken bedrukken kan jou helpen bij het verzinnen van een leuk cadeau, namelijk mokken bedrukken. Mokken bedrukken met je bedrijfslogo is tegelijkertijd ook promotiemateriaal voor je eigen bedrijf. Een mok zal namelijk door veel mensen gezien worden als deze gebruikt wordt. Als mensen deze logo zien zal jouw bedrijfsnaam of logo zeker blijven hangen. In het geval dat ze dan een keer wat nodig hebben zullen ze eerder aan jou denken dat aan de concurrent, hiermee loop je een stap voor op de concurrent en zo is ook je groep potentiële klanten veel groter.

Kwaliteit bij mokken bedrukken

Bij het weggeven van een cadeau wil je natuurlijk hebben dat deze ook van een goed kwaliteit is. Zo gaat deze lang mee en daardoor wordt je logo langer gezien. Wij zorgen bij mokken bedrukken dat we de beste kwaliteit mokken leveren. De mokken van mokken bedrukken gaan lang mee en jouw bedrijfslogo zou niet zomaar vervagen na een paar keer afwassen. Bij ons heb je de keus om mokken te laten bedrukken of graveren met je bedrijfslogo. In beide gevallen zullen ze er niet zomaar van af gaan. geïnteresseerd in de diensten van mokken bedrukken? Wij staan altijd voor je klaar!

post

Online crypto kopen

Het kopen van een cryptocurrency wordt met de dag eenvoudiger. Er wordt hard gewerkt aan verschillende nieuwe centraal gestuurde en decentraal gestuurde handelsbeurzen voor het makkelijk kunnen kopen en verkopen van welke cryptocurrency dan ook.

Problematisch is het feit dat niet elke cryptocurrency bij elke handelsbeurs wordt ondersteund. Natuurlijk, Bitcoin, Litecoin en Ethereum zijn de belangrijkste cryptocurrencies en kunnen bijna bij elke cryptocurrency exchange gekocht worden.

Waarom zou je voor Bitvavo kiezen?

Bij Bitvavo is het al helemaal feest en is er geen minimumbedrag voor het kopen van je bitcoins. Bitvavo heeft als doel om bitcoins en andere cryptocurrency voor iedereen beschikbaar te maken.

Je kunt er ook Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero en Dash kopen en Bitvavo maakt automatisch wallets voor je cryptocoins aan. Om de veiligheid van je coins te vergroten, wordt het grootste deel van de coins die je koopt, bewaard in offline wallets. Ook is er een tweefactor-authenticatie proces.

Bitcoins kopen kun je het beste bij Bitvavo doen. Bitvavo is sinds 2017 uitgegroeid tot een zeer betrouwbare aanbieder en is van Nederlandse afkomst. Het bedrijf zit in Amsterdam gevestigd en beschikt over een BTW- en KVK-nummer.

Glazenwasser Arnhem zorgt voor glimmenden en glanzende ramen!

Het hebben van vieze ramen is lelijk en niet mooi. Wij bij glazenwasser Arnhem zorgen er  voor dat elke opdracht de aandacht krijgt die het verdiend. Het hebben van schone ramen is voor ons heel erg belangrijk. Bij glazenwasser Arnhem maken we gebruik van de beste technieken die er op het moment beschikbaar zijn. Onze medewerkers van glazenwasser Arnhem hebben allemaal individuele kwaliteiten die ervoor zorgen dat elke klus kan worden afgerond. Bij glazenwasser Arnhem staat het milieu en de gezondheid van de klant hoog in het vaandel. Wij werken daarom met schoonmaakmiddelen die niet slecht zijn voor de mens of het milieu.

Veiligheid

Glazenwasser Arnhem doet er alles aan om op een zo veilig mogelijke manier te werk te gaan. Onze medewerkers zijn in het bezit van een vca veiligheidscertificaat. Doordat onze medewerkers in bezit zijn van dit certificaat kunnen wij aantonen dat wij er alles aan doen om zo veilig mogelijk te werken. Communicatie is een ander punt wat wij in ons bedrijf heel erg belangrijk vinden. Wij zullen er alles aan doen om de wensen van ons klant te vervullen. Wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

post

Brievenbusdoosjes

Heb je brievenbusdoosjes nodig om jouw producten beschermd tegen invloeden van buitenaf te verzenden? Een prima idee! Fijn voor ons, want wij vinden het prettig als mensen voor ons kiezen en een bestelling plaatsen, maar ook voor jou. Wist je dat je namelijk goedkoop uit bent wat betreft de portokosten als jij gebruik maakt van brievenbusdoosjes? En wist je dat je deze brievenbusdoosjes bij ons tegen een aantrekkelijke prijs kunt bestellen? Ter overweging: naarmate je meer bestelt, worden de doosjes per stuk goedkoper. Wij leveren kwaliteit en wij leveren uit voorraad. Dat laatste betekent dat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. De levertijd bedraagt 1 tot 2 dagen, afhankelijk van de dag en het tijdstip dat jij de order aan ons via de webshop doorgeeft. Dat laatste, via de webshop, is belangrijk om te weten. Je kunt namelijk alleen een bestelling via de webshop plaatsen en niet telefonisch en ook niet via e-mail, daarom kunnen wij de brievenbusdoosjes zo goedkoop leveren. We zijn voor jou wel telefonisch bereikbaar als je meer informatie wilt en/of vragen hebt bijvoorbeeld over het formaat van de brievenbusdoosjes.  

Brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes kiezen

Het gemak en het voordeel van de brievenbusdoosjes worden je duidelijk als je er gebruik van maakt. Het gemak: de klant hoeft niet thuis te zijn om zijn of haar pakketje in ontvangst te nemen. Het voordeel: de inhoud wordt beschermd verzonden, de portokosten zijn laag bij brievenbusdoosjes. Het is goed om na te gaan wat de mogelijkheden zijn en deze kun je nu bij ons opvragen. Alles wordt netjes geregeld dus doe er je voordeel mee.

Aankoop van goud als investering

Steeds meer particulieren overwegen de aankoop van goud als een investering met hun eigen vermogen. De lage spaarrente bij Nederlandse banken maakt dat het sparen van uw eigen vermogen nauwelijks rendement oplevert. In het bijzonder omdat u over uw spaargeld vaak behoorlijk wat belasting betaalt. Het investeren in goud is een van de mogelijkheden die u heeft om uw rendement over uw eigen vermogen te vergroten. Naast de aankoop van goud zou u ook kunnen kijken naar een investering in aandelen, obligaties of vastgoed. Houd er rekening mee dat een investering gepaard gaat met risico’s. Dit betekent dat u ook geld kunt verliezen bij de aankoop van goud of andere investeringen.

Verschillende vormen van aankoop van goud

Het kopen van goud kan op verschillende manieren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om fysiek goud te kopen, in de vorm van dure sieraden of een goudbaar. Een goudbaar wordt ook wel een goudstaaf genoemd en wordt in verschillende gewichten aangeboden. Bij de aankoop van fysieke gouden voorwerpen dient u zelf voor het veilig opslaan van deze voorwerpen te zorgen.

Verstandiger kan het zijn om te investeren in goudcertificaten. In dit geval koopt u certificaten bij een (online) broker, die een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Op het moment dat u verwacht dat de goudprijs zal dalen, kunt u de certificaten via dezelfde broker verkopen. Fysieke gouden voorwerpen kunt u bij goudwisselkantoren in uw stad omruilen voor contant geld. Er zijn verschillende websites waarop u de goudprijs in de gaten kunt houden.

Kantoorunit huren voor meer rust en ruimte

Een kantoorunit huren is een zeer ideaal en eenvoudige manier om meer werkruimte te creëren. Werknemers dienen nu eenmaal voldoende ruimte te hebben om achter het computer aan de slag te gaan. Bovendien is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het ook nog eens goedgekeurd wordt door de ARBO. Zelf waren wij opzoek naar werkruimte voor een tijdelijke periode. Op dit moment zijn zij namelijk druk bezig met het verbouwen van het kantoor. Hierdoor is het noodzakelijk dat iedereen vanuit huis werkt. Voor een paar dagen is dat geen enkel probleem. Echter vind ik het erg lastig omdat de lijnen nu wat langer zijn en daar wil ik verandering in zien te brengen. Hierdoor ben ik op het internet gaan kijken naar de mogelijkheden die ik kan vinden.

kantoorunit huren

Een kantoorunit huren binnen een paar dagen?

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Multihome. Dit bedrijf maakt het mogelijk om een kantoorunit te huren voor een korte periode. Bovendien zijn de kosten om het te huren ook nog eens aan de lage kant. Ik heb er ook meteen voor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Hoe ideaal zou het zijn als zij de units kunnen plaatsen en ik het team in de tussentijd op hoogte kan brengen. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn heeft al mijn vragen netjes weten te beantwoorden. De prijs werd besproken en daar heb ik akkoord op gegeven. Vervolgens gingen zij aan de slag om de units te bezorgen en te monteren op de gewenste locatie. Ik ben ik ieder geval onwijs tevreden met het feit dat ik vanaf volgende week weer het team bij elkaar heb. Bovendien denk ik dat het team hier net zo over denkt.

Mocht je meer informatie willen hebben, dan raad ik je aan om eens op de website van hen te kijken. Uiteraard kun je ook gelijk telefonisch contact opnemen.

Google Plus volgers kopen

Een zeer goed sociaal mediakanaal is Google Plus. Dit netwerk is veel minder bekend en gebruikt als Facebook, terwijl je evenveel mee kan! Als bedrijf kun je er zelf iets meer mee. Zeker op SEO en SEA gebied is een account op Google Plus een geweldige aanwinst. Niet perse voor het aantal vrienden en likes dat je ermee kunt verkrijgen, maar juist voor advertising en Google ranking.

Wat kun je zoal met Google Plus?

Met Google Plus kun je eigenlijk exact hetzelfde als met Facebook. Je hebt vrienden, je plaatst statussen op je tijdlijn en je pagina is ook vrijwel hetzelfde. Wat wel heel eenvoudig kan op Google Plus is het koppen van je webshop of website aan je persoonlijke pagina. Je gebruikt de pagina als het ware als een extra deel van je website en zo kun je enorm aan de gang met content en informatievoorzieningen. Zeker op het gebied van advertising heb je veel voordelen met je account. Je hebt enorm veel voordeel in de Google AdWords resultaten. Je ranking in de zoekresultaten is uiteraard heel belangrijk, we zoeken ons helemaal suf op Google en natuurlijk bekijk je allereerst de pagina’s die als eerst verschijnen.

Voordelen van AdWords

Deze voordelen van AdWords krijg je alleen wanneer je een bepaald aantal volgers hebt op je Google Plus pagina. Dit moeten er namelijk minimaal 100 zijn, hoe meer volgers hoe meer voordeel. AdWords laat namelijk in de advertising zien hoeveel volgers je hebt en iedereen die voorbij je advertentie komt zal dit ook kunnen zien! Je profiteert dus enorm van veel volgers en je kunt in een enkele oogopslag laten zien hoe populair je bent als bedrijf. Wanneer mensen zien dat jij duizenden volgers hebt op je pagina, gaan zij ook zeker wel een kijkje nemen op je website!

Daar Google Plus dus niet zoveel gebruikt is als de andere social mediakanalen is het juist op dit netwerk extra lastig om al deze volgers te krijgen. De kans is groot dat dit helemaal niet lukt en hiermee loop je dus ontzettend veel voordeel mis. Koop jouw Google Plus volgers nu eenvoudig online en profiteer meteen van alle voordelen die daarbij komen kijken!

Minilening: snel en simpel

Er is een lening waarvoor je niet naar de bank hoeft, de minilening. Minileningen zijn kleine kredieten van een paar honderd tot een paar duizend euro. Je hoeft daarvoor niet bij familie of vrienden langs. En ook niet naar de bank. Ze zijn zelfs digitaal aan te vragen, dus online en vanuit huis. Of waar je dan ook bent. Er zijn verschillende aanbieders van deze microkredieten.  Meestal gaat het om bedragen tussen de 100 en 1500 euro maar ook om kleinere en hogere bedragen. Een handige vergelijkingssite is de site www.kleinbedraglenen.nl. De verstrekking van microkredieten wordt gecontroleerd door de AFM, de Autoriteit Financiële Markten, waar je ook voor meer informatie over dit onderwerp terecht kunt.

Aanvragen bij meerdere aanbieders

Op www.kleinbedraglenen.nl zie je een overzicht van een aantal aanbieders van minileningen, bijvoorbeeld Findio of Geldshop. Zij verschillen van elkaar op een aantal punten. Sommigen vereisen geen BKR toets. Dat betekent dat niet gecheckt wordt of je geregistreerd staat bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Dan kan je gemakkelijker lenen als je toch een BKR registratie hebt. Een gevolg is wel dat je een andere vorm van zekerheid moet kunnen geven, zoals een garantstelling door familie of vrienden. Ferratum is een van de aanbieders waar je zonder BKR toets kan lenen. Wel moeten er dan iemand garant willen staan als vorm van zekerheid. Daar kan je terecht voor aanvragen tussen de 100 en 1500 euro. Naast de commerciële aanbieders op de site en elders kan je ook een kleine lening aanvragen bij de gemeentelijke kredietbank.

Geen schaatsen en nog geen salaris

Stel het is bijna maart en plotseling breekt de winter toch nog aan. Het wordt mooi, zonnig en koud. De kou duurt nog een paar weken. De kinderen willen nog even schaatsen maar de oude passen niet meer. Of je koelkast begeeft het. Of de TV. Of jouw sollicitatiekleren passen niet meer. Of de ideale vliegticketaanbieding komt voorbij. Of je zit zonder fiets maar je hebt er wel eentje nodig. Dan is wat extra ruimte van 200 euro of meer erg prettig. In zo’n geval kan je een minilening aanvragen. Soms al binnen 24 uur. Je kunt de lening dan weer gewoon aflossen zodra je salaris weer gestort is, binnen een paar weken. Wacht je te lang met aflossen dan geldt er wel een veel hogere rente. Zorg er dus voor dat je tijdig kan aflossen.

post

Zilveren munten verkopen? Verstandig?

De zilveren munten verkopen omdat je er toch niks mee doet. Is dit eigenlijk wel verstandig om te doen? Hier kan ik volmondig ja op antwoorden! Dit omdat ik recent hier ook aan mee heb gedaan. Het geld wat is als tegenprestatie heb mogen ontvangen was fantastisch. Voor een paar weken terug zijn wij namelijk met het kantoor verhuisd naar een andere pand. Dit hield in dat alle kasten, lades en tafels opgeruimd en verhuisd moesten worden. Het leek mij een puik plan om alles uit te zoeken in het oude pand. Hier konden wij het eenvoudig weggooien zonder het eerst te moeten verhuizen.

zilveren munten verkopen

De zilveren munten verkopen is zeer aan te raden!

Zo ben ik begonnen met het uitzoeken van de kasten. Al vrij snel kwam ik een oud doosje tegen in een van de kasten. In de eerste instantie had ik het doosje weggelegd om het later uit te zoeken. Echter kwam het doosje mij niet bekend voor. Sterker nog, ik had geen flauw idee dat het  daar lag! Hierdoor ben ik het doosje open gaan maken en kwam ik een aantal zilveren munten tegen. Nog niet eerder had ik dit gezien en uiteindelijk ben ik het personeel nagelopen of dat iemand hiervan wist.

Muntgeld

Niemand kende het!

Helaas wist niemand te achterhalen van wie het doosje was. Ikzelf kende het ook niet en wist ook niet wat ik hiermee moest doen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Gold Rush. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om de oude munten te verkopen zodat je er geld aan kan overhouden. Dit hebben wij ook gedaan en het geld wat ik heb mogen ontvangen, dat hebben wij gebruikt voor een heerlijk hapje in de stad met het personeel.