Bij Miki kun je het beste je beoogde King producten vergelijken

2Gevolg van de verregaande automatisering is dat we, waar we vroeger mensenarbeid voor nodig hadden, nu genoeg hebben aan de techniek. De industriële revolutie was er een waar spierkracht van de mens vervangen werd door machines, de huidige technologisering is er een waar denkkracht, waar het brein van de mens vervangen wordt. In het kader daarvan zou ik je een software-oplossing willen aanraden die het overbodig maakt een boekhouder in te schakelen – en bovendien ook nog eens vele malen voordeliger en sneller. Je kunt je beoogde King producten vergelijken, met groot gemak, via de website van Miki, officieel verlener van de King software.

King software op een rij

Kijk eens met me mee naar onderstaande afbeelding, die goed illustreert hoe gemakkelijk het is de software van King, die bij jouw wensen past, te vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vijf vragen in te vullen en voor jou komt er het ideale pakket uit naar voren.

1

Laat me je kort iets vertellen over King, hetgeen ik zal illustreren aan de hand van de volgende afbeelding. King biedt namelijk allerhande pakketten die het voor ondernemers gemakkelijker maken de administratie te doen. Miki heeft hiervan zeven pakketten in het aanbod, elk weer geschikt voor een andere invalshoek of segment. Je hebt er algemeen administratieve programma’s, facturatieprogramma’s, logistieke programma’s of die ter bevordering van goed assortimentsbeheer – en je hebt er natuurlijk nog de software die alles in één combineert. Alle hebben ze een ding gemeen: ze helpen je je bedrijf beter te leiden en het administratieve proces te organiseren. Echt een aanrader en ik kan het je met klem aanbevelen zelf ook eens King producten te vergelijken.

5