Verbeter je onderneming: AVK Trainingen en Workshops

6Vandaag een bericht over verbetering, hoe je dit op alle terrein kunt doorvoeren. Wil je immers groeien met je bedrijf, dan dien je op alle terrein kritisch te zijn, het zelfinzicht te houden. Wat functioneert er nou wél en wat niet, probeer daar eens naar te kijken. Het heeft mijzelf als ondernemer in elk geval verder geholpen te kijken naar de voortgang van mijn bedrijven – ook die waar ik werkzaam was in loondienst, overigens – en hulp in te schakelen waar nodig. In het kader daarvan heb ik nog een tip voor je, namelijk AVK Trainingen en Workshops.

De meerwaarde van dit soort trainingen voor je bedrijf

AVK is een consultancy en coaching bedrijf dat al ruim dertig jaar bestaat en in die tijd een behoorlijke expertise heeft opgedaan. Al die jaren hebben de nodige ervaring met zich meegebracht en een grondig begrip van organisaties en organisatiestructuren. Door hun klanten worden zij zonder uitzondering als zeer bekwaam ervaren en ikzelf heb ook altijd de nuttige bijdrage en de meerwaarde van AVK in kunnen zien als ik hen weer eens inschakelde. Het kan ook op beperkter terrein overigens. Wil je het personeel bijvoorbeeld laten verdiepen in en optimaal werken met Windows 8, Sharepoint of MS Office, om maar enkele voorbeelden te noemen, dan kun je bij AVK ook voor dit soort gekaderde trainingen en workshops terecht.

3

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden na het lezen van dit bericht en zelf op zoek zijn of gaan naar een cursus, neem dan eens in een kijkje in het uitgebreide aanbod van AVK.

1