Opleidingen heftruckcertificaat halen in een mum van tijd

opleidingen heftruckcertificaat halen

Snel één van de opleidingen heftruckcertificaat halen? Dat kan gemakkelijk in het opleidingscentrum van verkeersschool Wesseldijk! Deze verkeersschool biedt verschillende opleidingen aan waarmee je je heftruckdiploma kunt behalen of verlengen. Afhankelijk van je niveau kun je in één of twee dagen voltooien.

verkeersschool wesseldijk

Voor beginnelingen…

De cursus voor relatief nieuwelingen in het besturen van de heftruck duurt twee dagen. Je krijgt een dagdeel theorie, waarin je heftruck voorlichting krijg en alles leert over de veiligheidsvoorschriften, verkeerswetten en hoeveel je kunt tillen met de vorkheftruck. Daarnaast ga je heel veel oefenen met rijden, omgaan met de stellingen en laden en lossen, zodat je vol vertrouwen je examen in kunt gaan. Door de enthousiaste en ervaren trainers van Wesseldijk kan het niet misgaan en heb je in een handomdraai je heftruckdiploma binnen, zodat je veilig aan de slag kunt!

Heftruckcursus in 1 dag

heftruckdiploma halenIn één dag de opleidingen heftruckcertificaat halen, zodat je de komende 5 jaar weer rustig op de vorkheftruck mag werken? Dat kan bij Wesseldijk! Je kunt per dag namelijk 7 uur bijschrijven voor de Code 95 en je bent meteen weer helemaal up-to-date wat betreft nieuwe regelingen omtrent het gebruik van de vorkheftruck. Ook fris je je vaardigheden weer even op wat betreft het rijklaar maken en onderhoud van de machine, koud stapelen, bediening en besturing en veilig rijden. Het klinkt misschien wat suf, maar het is nu eenmaal nodig en het kan geen kwaad om na 5 jaar weer even je geheugen op te frissen. En ben je particulier? Dan bieden ze de opleiding ook nog eens btw-vrij aan!