Bitcoins kopen doe je niet zomaar, je moet wel een beetje kennis en verstand van zaken hebben over de cryptomunt. Op Bestebank.org kun je al een aantal jaren informatie lezen over de Bitcoin. Het kopen van de Bitcoin begint hier, door veel te lezen op de meest complete website die er is te vinden op internet. Wat het kopen van Bitcoins betreft zit Nederland goed, het is niet nodig om naar een buitenlandse partij te gaan om Bitcoins te kopen. Er zijn meer dan voldoende dienstverleners in ons eigen landje.

Het nut van Bitcoins kopen

Bestebank.org

Door het kopen van Bitcoins heb je schaars digitaal uniek eigendom. Binnen een decentraal netwerk dat als geld functioneert. Het netwerk is niet te censureren en iedere deelnemer is gelijkwaardig. Zonder centrale functioneert het systeem geheel zelfstandig, een nieuwe scheiding der machten wordt er gecreëerd door de Bitcoin. Niemand is eigenaar van het netwerk, iedereen die Bitcoins bezit is eigenaar. Je bent baas over je eigen Bitcoins, ze bieden je soevereiniteit zonder risico’s. Heb je de wallet goed beveiligd, is het zelfs voor een hacker onmogelijk om je Bitcoins te stelen.

Schommelingen van de koerswaarde

Bestebank.org

Wanneer je Bitcoins bezit zal je om moeten leren gaan met een koers die heen en weer schommelt. Een nieuw stelsel heeft nu eenmaal tijd nodig, op Bestebank.org lees je er alles over. Omdat Bitcoins de financiële situatie moeten beschermen is snel rijk worden er niet bij, het is een investering voor de lange termijn. Het systeem van nu heeft geen plaats voor privacy en koopkracht bescherming. Het vermogen wat opgebouwd is wordt vernietigd door negatieve rente en de inflatie.