Geen omkijken meer naar de boekhouding? 

Boekhoudprogramma

Ben je voor jouw bedrijf nog op zoek naar een goed boekhoudprogramma? Het fijnst is natuurlijk als alles automatisch en online plaatsvindt, zodat je er geen omkijken meer naar hoeft te hebben. Bij Kleisteen kun je terecht voor verschillende boekhoudpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld BTW-aangifte doen, online facturen versturen en afboekingen automatisch laten verlopen. Zo zijn er nog veel meer functionaliteiten. Afhankelijk van hoe groot je bedrijf is en welke functionaliteiten er nodig zijn binnen jouw bedrijf, kun je uit drie pakketten kiezen. 

Boekhoudprogramma

Voor iedereen eenvoudig te gebruiken

Boekhouding is iets dat veel ondernemers een ingewikkeld proces vinden. Wanneer je echter kiest voor boekhouding via Kleisteen, zal het pakket enorm makkelijk te gebruiken zijn. Het boekhoudprogramma is volledig online. Je vindt alle informatie en functionaliteiten op één plek. Alles is dus eenvoudig in een overzicht terug te vinden. Voordat je een pakket afsluit, heb je altijd eerst dertig dagen om het pakket gratis te proberen. Je zit dus niet al direct ergens aan vast. 

Pakket op maat

Vind je het pakket niet fijn werken? Dan kan er worden gekeken naar een van de andere pakketten, of kan er wellicht een pakket op maat worden gemaakt. Er zijn speciale pakketten voor zzp’ers, maar ook pakketten voor bedrijven uit het MKB. Ben je een startende onderneming? Dan krijg je gedurende het eerste jaar ook nog eens een aanmoedigingskorting van 50%!