Voordelen van een Umbraco CMS

Wanneer je een webdeveloper zoekt die een mooie webshop of website voor jou kan maken is het belangrijk om te kijken welk content management systeem ze gebruiken om de website in elkaar te zetten. Elk CMS heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. We zien dat veel developers kiezen voor de standaard WordPress CMS, maar is dit wel het beste CMS? Dat weet ik nog zo net niet, aangezien het Umbraco CMS veel voordelen heeft. In dit artikel neem ik 3 van deze voordelen met je door.

1 – Gebruiksvriendelijkheid

Veel website eigenaren zijn geen webdevelopers. Daarom is het handig wanneer een CMS ook bruikbaar is voor de normale mens. Het Umbraco CMS is zo gemaakt dat het makkelijk te gebruiken is voor iedereen. Ook als IT-noob kun je met het Umbraco CMS dus gewoon goed aan het werk.

2 – Veiligheid

Naast dat het CMS erg vriendelijk is, is erg nog iets belangrijkers aan het Umbraco CMS: het CMS is erg veilig. Doordat de software gemaakt is met behulp van Microsoft technologie zijn er vaak belangrijke updates die de veiligheidsrisico’s aanpakken. Dit zorgt er dus voor dat het Umbraco CMS bijna niet te hacken is.

3 – Snelheid

De snelheid van een CMS is iets waar veel mensen naar kijken. Niks is erger dan een trage website waar je niet makkelijk kan vinden wat je zoekt. Een Umbraco website staat dan ook bekend als een hele snelle website. Hierdoor zal je website ook beter scoren in de zoekmachines.

Dit zijn slechts drie van de vele voordelen van het Umbraco CMS. Wil je meer weten? Dan kan je contact opnemen met een webdeveloper die je verder kan helpen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op https://www.orange-juice.nl/ om contact te maken met een van de beste webdevelopers die werken met het Umbraco CMS. Wie weet kunnen zij jou verder helpen aan een prachtige website.