Tip voor een goede letselschadeadvocaat in Apeldoorn

Logo Heijink

Mijn moeder had een onjuiste diagnose gekregen van het ziekenhuis waardoor zij letsel had opgelopen. We waren het hier niet mee eens en besloten om op het internet op zoek te gaan naar letselschadeadvocaat Apeldoorn om een goede advocaat te vinden die ons hulp kon bieden met het verkrijgen van een vergoeding. 

Zeer veel verschillende advocatenkantoren in de buurt van Apeldoorn 

Toen we op het internet op zoek gingen naar letselschade advocaat apeldoorn rekken we zeer veel zoekresultaten van verschillende advocatenkantoren bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Hijink Advocaten ons beide het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het advocatenkantoor zijn best doet om een schikking tussen beide partijen te vinden waardoor een rechtszaak niet nodig zou zijn. Dit sprak mij en mijn moeder erg aan waardoor we besloten om contact met het advocatenkantoor op te nemen voor een afspraak. 

oscar-hijink

Erg tevreden over het kennismakingsgesprek 

Toen we contact opnamen met het advocatenkantoor werden we erg vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Mijn moeder kon al erg snel er terecht voor een afspraak bij het advocatenkantoor. Hier hebben we het uitgebreid gehad over het letsel dat mijn moeder had opgelopen door de onjuiste diagnose en de advocaat was van mening dat wij een vergoeding kunnen krijgen. Daarom besloten we ook om een advocaat van dit advocatenkantoor in te huren.