Tip: bedrijfsdeuren van kwaliteit

In mijn opinie is zakelijke creativiteit een van de belangrijkste eigenschappen om als ondernemer te bezitten. De vindingrijkheid die je als ondernemer hebt bijvoorbeeld een gat in de markt te vinden of anders te denken dan concurrenten kan je echt verder helpen. Bovendien helpt het altijd buiten de kaders te blijven denken en te investeren in nieuwe mogelijkheden. Vandaag zal ik hierover enkele gedachten met je delen en bovendien een advies uitbrengen met betrekking tot bedrijfsdeuren

134

Nieuw adagium: denk in mogelijkheden en kansen

Ikzelf merk dat ik soms beperkt word door mijn eigen denkframe en dat het loont om meer vooruit te kijken – te kijken naar mogelijkheden en kansen die er zijn. Neem een vriend van mij die onlangs zijn eigen zaak is gestart. In plaats van zich te vestigen in het centrum kocht hij een pand op het industrieterrein en dus buiten de stad, omdat hij daar alle ruimte heeft voor de verkoop van zijn producten. Die zijn zo specifiek dat de mensen hem vanzelf wel zullen vinden – en hij moet het niet hebben van de mensen die per toeval binnenwandelen maar juist van de specifieke, doelmatige bezoeker.

135

Laten we eens kijken naar enkele foto’s van de renovatie die hij momenteel ondergaat. Zoals ik al aankondigde, heb ik ook nog iets te delen op het gebied van solide bedrijfsdeuren. Toen ik op bezoek was om naar de vorderingen van de bouwwerkzaamheden te kijken was de firma Different Doors net bezig deze te installeren. Ikzelf was zeer onder de indruk van de resultaten, wat een prachtige en lichte loods was het hiermee geworden. Ideaal om de producten op hun best mee tentoon te stellen voor het publiek. Hoe je met enkele veranderingen een zaak al direct naar eigen hand kunt zetten is werkelijk bewonderenswaardig. 

136