Raamdecoratie laten plaatsen

Raamdecoratie laten plaatsen is mogelijk via Glance & Vision. Hier kan je diverse printen laten maken op folie of ander materiaal. Eigenlijk is hier heel veel mogelijk en daarom zeker de moeite waard om zelf deze website te gaan bekijken. 

Al een tijd liepen wij met het idee om iets voor de ramen te gaan hangen. Sinds een paar maanden zijn wij verhuisd naar een ander pand, midden in de stad. Een geweldige locatie, enige nadeel is dat hier veel inkijk is. Voor een keer is dat niet zo erg. Maar als je de hele dag achter jouw bureau wordt bekeken, is dat een heel ander verhaal. 

Geen inkijk meer, door raamdecoratie laten plaatsen

Nadat wij voor de zoveelste keer een klacht van een medewerker hadden gekregen, over de inkijk, zijn wij op zoek gegaan. Op zoek naar een mogelijkheid om iets voor deze ramen te kunnen hangen. Gordijnen of iets in die geest was niet ter sprake, veel te stoffig. Toevallig hadden de bedrijven aan de overkant last van hetzelfde probleem en hebben dit opgelost door folie op de ramen te plaatsen. Hiermee voorkom je inkijk, maar blijft het wel mogelijk om naar buiten te kijken. 

Meteen hebben wij naar het betreffende bedrijf gezocht. De naam hiervan is  Glance & Vision. Omdat wij wel meteen gebruik wilden maken om van deze folie een reclame stunt van te maken, hebben wij meerdere opties al op papier gezet. Samen met een medewerker van dit bedrijf hebben wij bekeken wat hier allemaal mogelijk was. Inmiddels is er een mooie decoratie ontworpen die de inkijk heeft stop gezet.