Online Marketing is een veelbesproken onderwerp. Wij hebben de nodige informatie voor je verzameld zodat je ook dit jaar weer  een update aan je website en marketing kunt uitvoeren. Kan je wel wat hulp gebruiken op het gebied van internetmarketing? Ook dan hebben we een leuke tip voor je!

Nu je eindelijk een responsive website hebt, is het tijd om de online marketing ook weer op orde te krijgen. We vertellen je graag wat over de nieuwste mogelijkheden om je merk en winkel online onder de aandacht te brengen.

logo-oma-n

Zet remarketing in

Het achtervolgen van bezoekers, je ken het vast wel. Je zit op een webshop te kijken maar je gaat toch even verder kijken. Vervolgens kom je op de volgende website weer een reclamebanner tegen van de webshop waar je zonet was. Hoewel sommige mensen dit als irritant kunnen ervaren, is het een uiterst effectieve manier van reclame maken. Online marketing heeft veel te danken aan de remarketing mogelijkheden, ontdek het daarom vandaag nog.

Traditioneel online adverteren

De laatste jaren zijn er veel verschillende manieren om online te adverteren bijgekomen. De meeste manieren zijn echter vrij duur, omdat de netwerken precies weten wat je er mee kunt verdienen. Daarom zijn wij begin dit jaar gestart om traditioneel adverteren weer als dienst aan te bieden. Dan gaan we handmatig op zoek naar relevante website die voor u reclame kunnen plaatsen. Uiteraard kunnen de benodigde banners ook voor u gemaakt worden. Het voordeel is dus dat u alle online werkzaamheden onder één dakje heeft.

Tips doorvoeren of meer advies

Als u overtuigt bent dat online marketing een meerwaarde voor u bedrijf kan hebben. Dan kunt u bij Online Marketing Assistent terecht. Zoals genoemd kunnen wij alle online werkzaamheden voor u afdekken. Of het nou gaat om webdesign, social media, zoekmachine optimalisatie of conversie optimalisatie. Ontdek het allemaal door op onze website te kijken!