Mijn examen bhv gehaald!

examen bhv

Zin inexamen bhv examen bhv

Vorige week heb ik dan eindelijk mijn examen bhv gehaald. Ik wilde dit al een langere tijd, maar ik moest hiermee wachten tot ik mijn contract had getekend. Het is namelijk zo dat ik een collega ga vervangen en daarbij ook zijn taak als bedrijfshulpverlener moet overnemen. Hij ging met pensioen en toen vroeg mijn leidinggevende of ik dit wilde doen. Al sinds ik klein ben droomde ik ervan om mensen te kunnen helpen en nu is dus mijn kans. Natuurlijk hoop ik dat er zich niets gaat voordoen, want dat lijkt mij toch wel erg spannend. Gelukkig weet ik nu wel precies hoe ik moet handelen in zo’n situatie.

Aanrader

Voordat ik mijn examen bhv heb gehaald, heb ik hier ook een cursus voor gevolgd. Deze vond ik niet alleen heel erg informatief, maar ook leuk. De instructeurs konden heel erg goed uitleggen en er was genoeg de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Daardoor snapte ik alles ook een stuk sneller, want alle onduidelijkheden werden toegelicht. Ik was dan ook helemaal niet zenuwachtig voordat ik de test moest afleggen. En dat was uiteindelijk ook nergens voor nodig, want ik ben geslaagd met vlag en wimpel. G4s biedt ook andere dingen aan, zoals bijvoorbeeld een ehbo cursus. Mocht jij hier interesse in hebben, dan raad ik jou aan om eens op hun website te kijken. Hier staat alles wat jij moet weten, zoals de locaties en prijzen van de verschillende dingen die zij jou te bieden hebben.