Laptopkluizen aanschaffen was echt noodzakelijk

stoelen ergoquip

ergoquipOndanks dat er steeds meer bedrijven aan bezuinigen doen, blijven sommige bedrijven zich toch onderscheiden. Dit doen zij bijvoorbeeld door duurzaam te gaan werken. De term duurzaam kun je dan ook op verschillende manieren interpreteren. Kies jij er als bedrijf voor om alles groen te doen. Dus zo min mogelijk afval en bijvoorbeeld geen gebruik van plastic bekers of andere producten. Of werk je alleen maar digitaal, dus zo min mogelijk gebruik van papier. Verder steunen sommige bedrijven ook het gebruik van openbaar vervoer. Zij geven hun werknemers dan een gratis reiskaart zodat zij de auto niet gebruiken. Je hebt tegenwoordig dan ook steeds mee organisaties die hier een soort van keurmerk van geven. Wanneer je dan een bepaalde voorwaarden doet ontvang je daar een ster voor, hoe meer sterren hoe duurzamer je te werk gaat als organisatie.

laptopkluizenZo kun je er als bedrijf ook voor kiezen om duurzame bureaustoelen en materiaal te plaatsen. Zo zijn alle kantoormeubels bij ons op de zaak gekocht via de firma Ergoquip. Volgens vele, waaronder mij, een echte aanrader. Vooral de kwaliteit die je krijgt voor de prijs is erg goed. Ook als het gaat om grote bestellingen voorzien zij jou graag van een goed advies. Wanneer je naar de site ergoquip.nl gaat zul je zien dat zij nog veel meer hebben. Vandaar dat ik het graag met jullie wil delen in dit artikel, ik wil dan ook gelijk dieper in gaan op de laptopkluizen.

Meer over laptopkluizen

De reden waarom ik mijn artikel van vandaag hier deels aan wil toewijden is omdat wij deze zelf laatst hadden aangeschaft. Dit kwam omdat er was ingebroken op het kantoor. Gelukkig waren dit slechts werklaptop van stagiaires, dus er stond geen vertrouwelijke informatie op. De pc’s zitten al gelukkig met een ijzeren snoer vast, het is dus onmogelijk om deze snel mee te nemen. Echter was dit incident alsnog zeer vervelend, Wanneer dat er dus besloten is om laptopkluizen aan te schaffen. Omdat wij bij Ergoquip dus al vaste klant zijn, is het logisch dat wij hier een bestelling hebben gedaan.

Hoe verliep de bestelling

stoelen ergoquipEigenlijk ging het zoals bij alle andere bestellingen, namelijk probleemloos. Wanneer je zelf contact met hun op neemt zul je merken dat zijn klantenservice erg hoog in het vandaal hebben staan. Zij denken dan ook echt met de klant mee. Ook geven zij adviezen om bepaalde andere keuzes te maken. Of dit nu gaat om de aanschaf van werkstoelen of de inrichting van jouw magazijn. Zo hielpen jou graag kosteloos verder.

Conlusie

De grootste reden waarom wij via ergoquip.nl laptopkluizen hadden aangeschaft was omdat we de laptops voortaan veilig willen opbergen. Het zal ons namelijk geen tweede keer gebeuren dat inbrekers zulke dure producten kunnen stelen. Want door zo’n kluis aan te schaffen wordt het ze een stuk moeilijker gemaakt. Wanneer zij dit dan zien, is de kans groot dat ze nooit meer een derde poging zullen wagen.

Ik raad het dan ook aan iedereen aan om dit aan te schaffen. Vooral wanneer je gevoelige informatie hebt en je niet wilt dat deze op straat kom te liggen. Zij hebben overigens voor elke ondernemer wel een interessant assortiment.