Kijk bij Shop4 voor iPhone 12 mini hoesjes

iphone 12 mini hoesjes

In november zijn de nieuwe iPhones uitgekomen, waaronder de iPhone 12 mini. Je wil jouw nieuwe telefoon natuurlijk goed beschermen tegen krassen en vallen. Overweeg dan eens bij Shop4 te kijken voor iPhone 12 mini hoesjes

iphone 12 mini hoesjes

Soorten hoesjes

Er zijn vier soorten hoesjes te vinden. Als eerst zijn er book cases. Deze hoesjes beschermen jouw telefoon aan de voor- en achterkant. De book cases zijn er in verschillende kleuren leer voor een zakelijke look. Ze zijn er ook met patronen zoals bloemetjes, of met logo’s erop. Een aantal book cases hebben een bandje eraan, zodat je deze om je pols kunt dragen. Ten slotte zijn er book cases die tegelijk als een portemonnee dienen. Als je liever een hoesje hebt dat alleen de achterkant van jouw telefoon beschermt, kun je kiezen voor een back case. Shop4 heeft transparante back cases, maar ook varianten in kleur.

iphone 12 mini hoesjes

Vrijwel alle kleuren zijn er te koop. Je kunt kiezen voor een hoesje waar je jouw pasjes in kwijt kunt. Maar ook een hoesje met een koord eraan zodat je hem als tasje kunt dragen. Als je jouw telefoon extra wil beschermen, kies dan voor een extreme case. Deze beschermt jouw telefoon nog beter om de hoeken en het scherm heen. Ten slotte zijn er flip cases te verkrijgen. Net als book cases, beschermen deze hoesjes jouw telefoon aan de voor- en achterkant. Dit hoesje open je alleen aan de bovenkant in plaats van aan de zijkant.