Bekijk website van JorShop een voor voordelige refurbished toestellen

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon omdat jouw huidige telefoon aan vervanging toe is maar het je het budget niet voor een nieuwe telefoon uit de winkel? Dan ben je voor een refurbished iPhone bij JorShop aan het juiste adres. Bekijk website eens voor meer informatie. 

De website van JorShop 

Wanneer je op de bekijk website link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van JorShop. Je zult dan terecht komen op een zeer overzichtelijke en informatieve website. op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden over het bedrijf en over de refurbished iPhones die zij aanbieden. De experts hebben al bijna 10 jaar ervaring binnen de Apple reparatie branche en hebben al meer dan 10.000 toestellen gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. JorShop hecht namelijk zeer veel waarde aan de kwaliteit van de telefoons die zij aanbieden waardoor alle telefoons die zij in het assortiment aanbieden geheel gecontroleerd zijn door een van de experts en zijn voorzien van de nieuwste software en updates. Alle telefoons worden geleverd met originele oplader accessoires en je zult 1 jaar garantie ontvangen zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw nieuwe telefoon. 

jorshop

Een zeer hoog klant gemiddelde en positieve reviews 

In de loop van de jaren heeft het bedrijf al er veel voorgaande klanten blij mogen maken met een nieuwe telefoon. Deze voorgaande klanten zijn allemaal zeer tevreden over de goede service die zij hebben ontvangen en over de kwaliteit van de telefoons. Het bedrijf heeft daarom ook een klant gemiddeld van een 9,6 en zijn er zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten op het internet te vinden.