Zorg dat ze je niet vergeten, laat je kantoorartikelen bedrukken!

Webdesign Breda

Heb je een zakelijke meeting met een klant of partner? Ga je een seminar geven of bezoeken en wil je dat jouw naam voor altijd in het geheugen van de anderen gegrift staat? Laat dan jouw kantoorartikelen persoonlijk bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos en hoe creatiever je bent, hoe beter het blijft hangen!

Stel je eens voor: je geeft een presentatie, seminar of je wilt een klant aan je binden. Voordat je begint heb je de eerste stap al gezet. Je hebt jouw persoonlijke USB-sticks met alle benodigde informatie en pennen al uitgedeeld. Jouw eigen logo en naam staan erop en mensen kunnen ze gebruiken tijdens en na de seminar. USB-sticks bedrukken heeft een erg sterk effect in deze situatie. Mensen vinden een USB-stick iets moois om te krijgen. Als deze dan ook nog eens bedrukt is zal dit de aandacht nog meer aanwakkeren. USB-sticks worden vaak zelfs nadat de deal gesloten is nog gebruikt voor andere doeleinden, dit zal de naamsbekendheid van jouw bedrijf dus ook nog eens ten goede komen!

Pennen bedrukken heeft een ander effect maar werkt minstens net zo goed. Mensen gebruiken de pen tijdens de presentatie of seminar om aantekeningen mee te kunnen maken en dus kijken ze er wel een aantal keer naar. Dit zorgt ervoor dat de naam en het logo van jouw bedrijf worden opgeslagen in het hoofd van degene die jouw presentatie bijwoont, en juist dit is jouw doel! De pen zal hierna mee naar huis genomen worden en dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid in de kast verdwijnen (in tegenstelling tot de USB-stick), maar heeft hij zijn werking al gehad!

Bij van Helden zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt de kantoorartikelen zo gek niet bedenken of je kan ze laten bedrukken. Wees eens anders dan de rest en doe iets wat zal blijven hangen. Ook zijn er op de meeste producten duurzame varianten, welke dus ook nog eens goed zijn voor het milieu. Wacht dus niet langer en neem eens een kijkje op de website van van Helden via de links!