Zoek jij een catering voor zakelijk of particulier?

logoHallo allemaal, fijn dat jullie weer op mijn blogpagina zijn. Voor de mensen die mijn pagina nog niet kennen, ik schrijf voornamelijk en dingen die met ondernemen te maken hebben. Dit kan een goed bedrijf zijn, of hoe je een onvergetelijke personeelsfeest kunt geven. Mijn artikel van vandaag gaat over dat laatste. Elk jaar organiseer ik een personeelsfeest, dit jaar dus ook weer. Ik pak dan altijd groot uit en en probeer het elk jaar weer beter te doen. Ik ben dus online gaan zoeken naar welke mogelijkheden ik hiervoor had. Dit vooral om inspiratie op te doen. Ik doorloop zoals elk jaar een aantal stappen zodat ik niks vergeet. Stap één is de zoektocht naar een goede catering. Na enig zoekwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen bij Caterevents. Hier kun je alles op gebied van catering huren. Ik was vanaf minuut één al razend enthousiast over hun catering diensten. Ik zal voor jullie beschrijven wat zij allemaal te bieden hebben.

page_banner2_39_bigstock-club-full-with-people-173898

Wat doet Caterevent.nl allemaal

page_banner3_39_caterevents-s-klasse-17Ik ben van mening dat een goed feest begint bij het eten en drinken. Ik was dus op zoek naar topkwaliteit en caterevents.nl kan dit dus leveren. Ik ben van plan om met personeel eerst te verwelkomen met een vers kop koffie en daarbij een koffiebuffet. Hier kunnen zij hun gelieve espresso of cappuccino drinken. Wanneer het avond wordt laat ik een cocktailbar komen. Hier kan iedereen diverse drankjes proeven en daarmee is er aan de normale bar natuurlijk bier en wijn te krijgen. Voor de catering heb ik gekozen voor fingerfood. Dit eenvoudige maar spectaculaire buffet gaat zeker het gesprek van de dag worden, wanneer iedereen weer komt werken. Dit allemaal laat ik natuurlijk komen op eigen locatie. Ben jij inmiddels ook al enthousiast over deze firma? Dan moet je hun echt eens bezoeken.