Server

Heb jij net als ik plotseling een enorme groei van jouw website? Dat is een goed teken natuurlijk, een sein dat er iets welvarends te gebeuren valt. Maar uiteraard heb je er niet veel aan als je niet voor de nodige accommodatie kunt zorgen. Eigenlijk zet je hiermee juist weer stappen achteruit. Maar met VPS hosting Thailand worden al deze problemen van de tafel geveegd en wordt je website voorzien van een server met de nodige dan wel de gewenste capaciteit.

VPS hosting Thailand

VPS hosting

Je zult de term VPS hosting wel vaker gehoord hebben. VPS hosting, meer bekend als Virtual Private Server hosting doet je beschikken over een eigen ruimte op de server. Doormiddel van virtualisatietechnieken is deze server ingedeeld in meerdere VPS-en waarvan elke VPS over een eigen besturingssysteem beschikt. Zo kun je, indien je zelf een beetje technisch onderricht bent, alle instellingen beheren en de software en services installeren en runnen. Dit, vanwege de eigen beheeromgeving die je daartoe instaat stelt. Daarnaast wordt je door VPS medewerkers geassisteerd bij calamiteiten en dringende oproepen en aanvragen.

Voordelen VPS-hosting Thailand

Uiteraard zou ik niet een heel verhaal over VPS doen als er geen enorme voordelen aan verbonden waren. Je kunt met de VPS de capaciteit van je server vergroten zonder een extra installatie daarvoor te plegen. Hierdoor heb je bij plotselinge explosieve groei van de website snel de nodige of gewenste ruimte ter beschikking met een relatieve downtime.

Hosting

Relatief lage kosten

De kosten voor het aanschaffen van een VPS zijn relatief lager dan een eigen fysieke server. Dit omdat de hardware, serverbeheerkosten en netwerkfaciliteiten met andere VPS-en gedeeld worden. Daarnaast is sprake van maximale vrijheid en prestatiemogelijkheid doordat door de host hardwareresources gereserveerd worden voor de klant.

Jouw mind nog niet opgemaakt? Ga voor VPS hosting Thailand en beleef de voordelen en het gemak.