Meer dan 20% van alle nieuwe websites die online komen gebruiken WordPress vanwege de hoeveelheid aan gereedschappen die het biedt en de eenvoud die je hebt als gebruiker. Wanneer je dit koppelt aan goede webhosting, dan bespaar je bovendien enorm veel tijd.

Hoe minder tijd het duurt om een ​​nieuwe webpagina of post voor je blog te maken, hoe meer tijd je overhoudt voor marketing en voor andere belangrijke taken. Een groot deel van het online geld verdienen is het verstandig beheren van je tijd en het hebben van managed wordpress hosting om je project te helpen.

Voordelen

Je zult ook de voordelen ontdekken van het gebruik van een specifiek type platform voor een blog die je elke dag tijd bespaart. Dit is van vitaal belang voor je online succes en zal je helpen, zelfs als je onervaren bent op het gebied van  internetmarketing.

Er zijn verschillen tussen een website en een blog. Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen een website en een blog voordat je beslist over de juiste hosting voor je website. Een website bevat eigenlijk pagina’s die statisch zijn. Dit betekent dat ze niet veel veranderen en ze zullen worden weergegeven in een menu aan de boven-, onderkant en / of zijkanten van de site. Dit is wat je ziet bij de meeste websites.

Blog

Een blog is anders omdat je statische pagina’s kunt gebruiken, net als bij een website en blogposts. Posts zijn anders omdat ze met een datumstempel worden gearchiveerd en je kunt deze voortdurend op je blog plaatsen. Met behulp van een blog met statische pagina’s en blogposts kun je profiteren van verschillende zoekmachine-optimalisatiestrategieën die moeilijker zijn om met slechts één website te implementeren.

Als je besluit om een ​​blog te gebruiken, dan is zoals gezegd de eenvoudigste hostingoptie om WordPress te gebruiken. Dit heeft de voorkeur bij bijna alle internetmarketeers, het is zeer gebruikersvriendelijk en er zijn veel hulpmiddelen om je te helpen om het uiterlijk en functionaliteit van je blog aan te passen. WordPress staat bekend als het populairste blogplatform en wordt veel gebruikt in plaats van het zelf bouwen van een website.

Word Press platform

Bij Cloud86 krijg je voor een klein bedrag hosting met toegang tot het WordPress-platform op je blog Dit bespaart je tijd omdat je geen code voor webpagina’s hoeft te schrijven en je kunt eenvoudig posts in slechts een paar minuten toevoegen.

WordPress heeft ook aangepaste thema’s om je te helpen bij het matchen van het uiterlijk van je blog binnen de industrie waarin je je bevindt. Deze variëren van zeer eenvoudige thema’s tot meer geavanceerde thema’s waarmee je de code voor eigen gebruik kunt aanpassen. Met het juiste thema kunt je het uiterlijk, de organisatie en de functionaliteit van je blog volledig aanpassen.

Een ander van de kenmerken van dit zeer krachtige platform zijn de plug-ins. Hiermee kun je de zoekmachineoptimalisatie aanpassen, nieuwe blogposts aankondigen in de zoekmachines en zelfs het plaatsen van nieuwe berichten naar Social Media-sites. Nu je een beter begrip hebt van de verschillen tussen een website en een blog, is het tijd om te kijken bij cloud86, een webhostingbedrijf dat onder meer het WordPress-platform aanbiedt.