SuperSeat

Sinds enkele maanden ben ik bezig met het herinrichten van het interieur van mijn restaurant. Mijn restaurant was eerst nogal modern, maar na 5 jaar vond ik het tijd voor iets anders. Ik kreeg toevallig een leuk idee voor een nieuw concept in retro stijl. Eens het idee er was, moest ik enkel nog opzoek gaan naar de juiste meubels voor mijn zaak. Geen moeilijke opdracht, dacht ik. Maar het bleek dat het toch niet zo simpel was om de meubels te vinden die ik in mijn gedachten had. Retro meubels vinden was een hele opgave. Na wat opzoekwerk had ik gelukkig een site gevonden, waar ik precies vond wat ik vond: www.super-seat.com. Op deze site kon ik zowel tweedehands tafels kopen als mooie barkrukken en bankstellen. Er was een mooi, ruim aanbod aan leuke tafels, barkrukken, banken en stoelen, en het leuke was dat ze precies de stijl hadden die ik zocht voor mijn nieuw concept.

tweedehands tafels kopen

 Originele tafels die je nergens anders vindt

Ik ben erg blij dat ik Super seat heb gevonden, daar vond ik tafels dat ik nooit eerder had gezien. Originele tafels met de perfecte retro uitstraling voor gezelligheid en sfeer in mijn restaurant. Moest ik binnenkort gaan uitbreiden, dan zou ik zeker niet aarzelen om opnieuw bij Super seat te kopen. Omdat ik weet dat Super seat unieke meubelen heeft, die ik niet snel ergens anders zal vinden. Ook omdat ik weet dat Super seat steeds een ruim aanbod heeft aan meubelen in verschillende stijlen.

 Goede kwaliteit aan een voordelige prijs

Tafel

De meubelen die ik besteld had, werden erg snel geleverd. Daarmee was ik blij, want ik zat er wat mee in, omdat ik nog maar een week de tijd had tot de nieuwe opening. Door de snelle levering was dat geen enkel probleem. Ik ben ook tevreden met de kwaliteit van de meubelen. Deze meubelen zijn tweedehands, maar nog in erg goede staat. De foto’s op de site geven ook een duidelijk beeld van wat je koopt. Bij Super seat ga je dus echt geen kat in een zak kopen! Er zijn dus verschillende redenen waarom ik jullie allemaal zou aanraden om je meubelen bij Super seat te kopen!