Tips bij het plaatsen van een reclamebord: afstandhouders

Veel onderneming zijn dagelijks bezig met marketing en dat is ook niet zo gek. Iedere onderneming wilt meer omzet hebben en daarbij is marketing erg belangrijk. Met de juiste marketing strategie kan je ervoor zorgen dat je veel meer omzet maakt. Marketing is een hele brede term en reclame maken is een van de onderdelen. Het maken van reclame voor je onderneming is soms lastig, want je moet met veel dingen rekening houden. Al jarenlang plaatsen ondernemingen reclameborden en deze zijn anno 2022 nog steeds erg effectief. Met een reclamebord kan je aan de buitenwereld laten zien dat jouw onderneming bestaat. Dit kan zorgen voor een betere naamsbekendheid, maar ook voor een stijging in de omzet. Het plaatsen van reclameborden is moeilijker dan gedacht en je hebt hier ook afstandhouders voor nodig. 

Afstandhouders zijn erg belangrijk voor het plaatsen van een reclamebord. Toch kan het kopen van een afstandhouder heel erg lastig zijn en dit komt doordat er verschillende soorten zijn. Heb jij hier hulp bij nodig? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Waarvoor worden afstandhouders gebruikt?

Dat je afstandhouders nodig hebt voor het plaatsen van reclameborden is iets wat je nu wel weet. De houders zorgen voor meer ruimte tussen een ondergrond en een reclamebord en dit is heel belangrijk. De functie van een houder is om het reclamebord met de ondergrond te bevestigen. Zonder deze houder valt het reclamebord op en heb je helemaal niets meer aan het reclamebord. Een reclamebord krijgt veel te verduren en vooral als deze in de buitenlucht hangen. Het is daarom essentieel om houders te hebben van een hoge kwaliteit, zodat het reclamebord een langere levensduur krijgt.

Verschillende soorten afstandhouders

Als je op het internet kijkt, zijn er veel verschillende soorten afstandhouders waar je uit kunt kiezen. Deze verschillen vooral in het materiaal en de materiaalkeuze is ontzettend belangrijk. Vooral voor reclameborden die buiten hangen is het essentieel om het juiste materiaal uit te kiezen. RVS afstandhouders zijn de beste oplossing als de reclameborden buiten moeten hangen. De kwaliteit kan niet aangetast worden door slechte weersomstandigheden en dat is natuurlijk erg fijn. Daarnaast kun je ook kijken naar de fixatie, boorgat en natuurlijk de plaatdikte van de houders. Mocht je speciale wensen hebben is het vaak ook mogelijk om ze op maat te laten maken.

Aanbieder

Wil jij afstandhouders van een hoge kwaliteit kopen? Dan is het belangrijk om de juiste aanbieder te vinden en dit is soms erg lastig. Kijk op het internet en vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Hierbij kun je het beste de website van de aanbieder openen en het aanbod in afstandhouders checken. Daarnaast geeft de aanbieder vaak ook meer info over de houders en kan dit waardevolle informatie zijn. Weet je het nog niet zeker? Kijk dan ook eventjes bij de recensies van de aanbieder. Je kunt hier de ervaringen lezen van de vorige klanten. Bestel de houders die je nodig hebt en laat ze bij je thuis bezorgen, ideaal toch?