Tip: papieren tassen bedrukken voor je store

maxilia-logoEen van de zaken die ik uit de detailhandel inmiddels wel geleerd heb, is het grote belang van het bieden van service. Immers, als winkelier doe je er alles aan je klanten tevreden te houden en ervoor te zorgen dat ze ook weer terugkomen. In het kader daarvan heb ik een aanbevelenswaardige tip, namelijk papieren tassen bedrukken voor je artikelen. Dit kun je uitstekend doen bij Max Tassen, het bedrijf dat ik je eveneens zou willen aanbevelen.

Waarom kiezen voor papieren zakken?

32Als onderdeel van het overkoepelende Maxilia, groothandel op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen, is Max Tassen een belangrijke tak voor winkeliers. Maxilia staat bekend om het grote aanbod, de grote variatie aan mogelijkheden, de snelle levering van de artikelen, de altijd gewaarborgde kwaliteit en natuurlijk om de voordelige prijzen. Alle benodigdheden in de winkel die ik bedrukt wil hebben met mijn logo laat ik bij dit bedrijf uitvoeren en geen wonder dus dat ik voor het bedrukken van papieren tassen bij Max Tassen aanklopte.

30Met het geven van papieren zakken aan klanten laat je zien dat je een verantwoorde onderneming hebt. Het valt zeker te verkiezen boven het geven van plastic tassen en bovendien kan er in dit soort papieren tassen ook altijd veel meer. Ik koos voor verschillende, zeer handzame formaten en alle komen zeer goed van pas. Ik geef ze gratis weg aan klanten, want zij moeten de winkel goed kunnen verlaten met hun artikelen zodra ze deze hier aangeschaft hebben. Dat is een service die duidelijk verder reikt dan enkel hetgeen in de winkel zelf plaatsvindt. Ik ben erg tevreden over de altijd weer snelle levering van Max Tassen en de continue kwaliteit van zowel de papieren zakken als van de bedrukking daarop. Het is zeer representatief – en dat voor een kleine prijs!