Tip: geld besparen bij Max bedrijfskleding

werk werk2Een goede tip die ik pas geleden heb gekregen van een mede ondernemer die ook enkele zaken in de detailhandel bezit is het laten bedrukken van kleding bij Max bedrijfskleding. Ik haalde altijd de kleren voor mijn werknemers bij een leverancier die ik prima vond tot ik werd geattendeerd op de andere mogelijkheden door mijn oude vriend, ik kon bij Maxilia vele betere kleren aanschaffen en deze laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf en de naam erop voor minder geld dan de oude kleren die ik gebruikte en dan kreeg ik nu ook nog eens een betere kwaliteit producten. De stof was beter waardoor het langer mee ging en daardoor hoefde ik ook minder snel nieuwe aan te schaffen.

Wist ik dit maar gelijk

werk1 Doordat ik besloot bij Max bedrijfskleding mijn werkkleding te halen bespaarde ik een hoop geld op mijn toekomstige aankopen en na een tijdje merkte ik dus ook al gelijk verschil. Op de korte termijn viel het mee alleen bij de directe aankoop omdat het geld scheelde maar doordat de kleren veel langer meegingen merkte ik pas echt veel verschil op de lange termijn. Voor ondernemers is dit erg belangrijk omdat alle investeringen en uitgaven in principe vanuit je eigen zak komen, anders had het winst kunnen zijn of naar andere zaken die geld vragen kunnen gaan.