Professionele business intelligence oplossingen!

business intelligence

Juiste business intelligence oplossingen voor uw bedrijf? Al tijden ben ik met de organisatie actief bezig met verschillende marketingactiviteiten. Ik vind het belangrijk om de organisatie stevig in de markt te zetten. Zo hebben we verschillende Facebook en Google campagnes lopen. Dit heeft tot nu toe weinig opgeleverd. Ik wil weten hoe dit komt en hoe we dit eventueel beter kunnen doen. Binnen mijn organisatie hebben wij ook niemand die over deze analytische vaardigheden beschikt. Het is voor ons dan ook lastig om ons probleem te analyseren. Daarom ben ik opzoek gegaan naar professionals die mij bij dit vraagstuk konden helpen. Op het internet kwam ik VisionBI tegen. Deze organisatie leek de perfecte hulp bij het oplossen van mijn problemen.

business intelligence

Advisering

De organisatie ging direct met onze business intelligence vraagstuk aan de slag. Hierbij maakte zij gebruik van het programma Yellowfin. Ze verzamelden alle data die wij hadden verzameld tijdens onze marketing campagnes. Ik dacht dat het voor hen eeuwen zal duren. Het was enorm veel data die wij tijdens de jaren hadden verzameld. Ik wenste ze dan ook veel geluk en sterkte. Opvallend genoeg kreeg ik binnen ander half week een belletje van de organisatie. Ze hadden alle informatie verwerkt en direct oplossingen gevonden. Een dag later hadden we ze uitgenodigd om de verzamelde informatie en aanbevelingen te bespreken. Ze hadden voor ons concrete aanbevelingen hoe wij in de toekomst te werk kunnen gaan. Ik kan iedereen die met een soort gelijk probleem zit om deze organisatie in te schakelen. Voor meer informatie kan je ook de website bezoeken.