Overhemd is in elke kledingkast te vinden

De blouse en het overhemd is een veel gedragen kledingstuk. De blouse wordt veelal gedragen door vrouwen en het klassieke overhemd is favoriet bij de mannen. Ook door de eeuwen heen. Geen onderhemd maar een kledingstuk dat de andere bovenkleding ophalen en tot zijn recht laat komen. Ze variëren enorm in dessin, kleur en stijl. Misschien is het daarom in elke kledingkast te vinden. Als je het ‘s morgens even niet meer weet. Wat moet ik aan vandaag? Dan is de keuze voor een overhemd altijd goed. Voor elke gelegenheid, sfeer en activiteit.Er zijn zelfs extra lange overhemden voor lange mannen. De aangepaste mouwlengte Longsleeves 7 zorgen voor een goede pasvorm en daarmee draagcomfort. 

Hip, casual of klassiek

Het is geen wonder dat het overhemd zo’n veel gedragen kledingstuk is. Het is er in vele materialen en stijlen. Voor elke gelegenheid is het overhemd een goede keuze. Moet het voor op het werk een zakelijke uitstraling geven dan kies je voor een klassiek dun wit, lichtblauw, grijs of beige exemplaar onder je kostuum. Nee, eigenlijk is daar geen kleuradvies voor nodig. Alles past als het maar combineert met je pak en eventuele stropdas. Voor een avondje uit of andere vrijetijdsbesteding heb je nog meer vrijheid in de keuze aan materialen, kleuren en dessins. Lekker opvallend of wat meer ingetogen. Net wat je het beste staat.

Onderkleding wat ademt

Niets is zo vervelend als je onzeker voelen over zichtbare transpiratie vlekken op je kleding. Onder een overhemd kun je bamboe T-shirts dragen om dat te voorkomen. De oksels mogen gezien worden want het t shirt wat je als onderkleding draagt neemt genoeg vocht op om je droog te houden. Ook bij wat meer inspanning zie je er nog steeds goed uit. Ook zonder een overhemd mag je gezien worden in zo’n mooi en fijn t shirt.