Het kopen van een cryptocurrency wordt met de dag eenvoudiger. Er wordt hard gewerkt aan verschillende nieuwe centraal gestuurde en decentraal gestuurde handelsbeurzen voor het makkelijk kunnen kopen en verkopen van welke cryptocurrency dan ook.

Problematisch is het feit dat niet elke cryptocurrency bij elke handelsbeurs wordt ondersteund. Natuurlijk, Bitcoin, Litecoin en Ethereum zijn de belangrijkste cryptocurrencies en kunnen bijna bij elke cryptocurrency exchange gekocht worden.

Waarom zou je voor Bitvavo kiezen?

Bij Bitvavo is het al helemaal feest en is er geen minimumbedrag voor het kopen van je bitcoins. Bitvavo heeft als doel om bitcoins en andere cryptocurrency voor iedereen beschikbaar te maken.

Je kunt er ook Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero en Dash kopen en Bitvavo maakt automatisch wallets voor je cryptocoins aan. Om de veiligheid van je coins te vergroten, wordt het grootste deel van de coins die je koopt, bewaard in offline wallets. Ook is er een tweefactor-authenticatie proces.

Bitcoins kopen kun je het beste bij Bitvavo doen. Bitvavo is sinds 2017 uitgegroeid tot een zeer betrouwbare aanbieder en is van Nederlandse afkomst. Het bedrijf zit in Amsterdam gevestigd en beschikt over een BTW- en KVK-nummer.