Meer over www.billincasso.nl

www.billincasso.nl

www.billincasso.nlHet onderwerp van vandaag is www.billincasso.nlDe kosten van incassobureau’s kunnen hoog oplopen. Wanneer een klant niet wilt betalen kost dat u als ondernemer zijnde geld. Als u een incassobureau inhuurt maar deze kan geen geld verhalen bij de klant kost dat u nog meer geld. Ikzelf had een aantal nare ervaringen beleefd aan het inhuren van incassobureau’s. Simpelweg omdat deze incassobureau’s geen geld konden verhalen bij de klanten. Maar ikzelf moest wel betalen voor de diensten van deze incassobureau’s. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een andere mogelijkheid om geld te kunnen verhalen bij klanten. Zo ben ik terecht gekomen op de website van www.billincasso.nl!

No cure no pay

Meer informatie!

Eenmaal aangekomen op de website van Bill incasso was deze website gelijk zeer interessant voor mij. Simpelweg omdat Bill incasso werkt op no cure no pay basis. No cure no pay betekend als het ware, geen resultaat hoeft u niks te betalen. Hiermee bedoel ik wanneer ik Bill incasso in huren, maar zij krijgen het geld niet verhaald bij de klanten dan kost dit mij geen een euro.

Zie hieronder de voordelen van Bill incasso:

  1. Incasseren zonder abonnement
  2. Gratis incasso stickers gebruiken
  3. Geen kosten aanlevering dossier
  4. Altijd up to date
  5. No cure no pay incasso
  6. Incasso keurmerk
  7. Overname incasso vorderingen

Al deze voordelen hebben mij doen overhalen om mijn incasso vorderingen over te laten aan Bill incasso.

KeurmerkEen goede keuze!

Achteraf kan ik u met trots vertellen dat ik in een goede keuze heb gemaakt in deze. Dankzij Bill incasso stroomt het geld binnen en daar ben ik erg blij mee. Heeft u last van klanten die niet willen betalen? Bekijkt u dan de website van Bill incasso!