Maak er een groot feest van

wimpellijnen

Bij de opening van bijvoorbeeld je winkel wil je er natuurlijk een groot feest van maken, maar ook als je op de beurs staat wil je eruit springen met je kraam. Door gebruik te maken wimpellijnen zorg je ervoor dat je opvalt, de vlaggetjes aan de lijnen kun je namelijk laten bedrukken. Laat er een leuke tekst, of het logo van je bedrijf opdrukken en je hebt een unieke lijn. De wimpels kunnen zowel in puntvorm als rechthoekig besteld worden, combinatie van een afbeelding en tekst is ook mogelijk. Heb je een eigen ontwerp klaar wat je erop wilt hebben, ook dit is geen probleem. 

Versier je winkel tijdens de sale

Tijdens de uitverkoop komen de wimpellijnen uitstekend van pas, hang deze op en zet er bijvoorbeeld op wat de korting is. Op deze manier ziet iedereen direct dat er korting gegeven wordt, dit trekt ook weer extra bezoekers aan in de winkel. Welke kleur of kleurencombinatie je ook wilt voor de vlaggetjes, bijna alles is mogelijk. Of je nu een groot warenhuis hebt of een kleine bakkerij, je bent altijd welkom. De vlaggetjes op de lijnen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, waaronder kunststof en papier.

wimpellijnen

De bezoeker kan er niet meer omheen

Met het gebruik van de  wimpellijnen kunnen je bezoekers er niet meer omheen wat er aan de hand is, een feest, een actieweek of gewoon omdat je iets bekend wil maken binnen je bedrijf. Maar ook voor een feest kunnen de vlaggen perfect van dienst zijn, wordt een medewerker 50 jaar dan is dit geweldig om te laten weten op het hele bedrijf. Op deze manier wordt de verjaardag van de medewerker op het werk ook een om nooit meer te vergeten. Zo zijn er vele activiteiten waar je de lijnen voor kunt gebruiken met uniek bedrukte vlaggetjes.