Links kopen voor je website, een goed idee?

Links kopen wordt door veel bedrijven gedaan om hun positie op populaire zoekmachines als Google te verhogen. Ondernemers begrijpen dat de positie en je online vindbaarheid in het algemeen zorgen voor meer omzet. En zeg nou zelf, zou jij iets kopen bij een bedrijf dat op de tweede, derde of tiende pagina van Google staat? Precies. En daarom is het kopen van links een uitstekend idee. Waarom? Dat legt SEO Marketing Deals je graag uit.

Hoe je hoger rankt door links te kopen

Google kent een bepaalde waarde toe aan een webpagina op basis van de technische backend van de website, de content die erop staat en de links die in de tekst worden verwerkt. De hoogte van de waarde die aan een link wordt toegekend is afhankelijk van de waarde van de pagina waar naartoe gelinkt wordt en of de link relevant is voor je eigen website. Door kwalitatieve links te kopen plaats je op externe websites blogberichten met daarin een link naar je eigen website. Google herkent dat er veel relevante links naar jouw pagina gaan en geeft deze een hogere ranking. En zo scoor jij nog beter met je website. 

Vandaag al aan de slag

Ben jij al overtuigd van de meerwaarde van goede links voor de vindbaarheid van je website? Maak het jezelf dan makkelijk en bestel vandaag nog een linkbuilding pakket met hoge linkwaarde via de webshop van SEO Marketing Deals.