Lekker makkelijk mee te nemen

vuurtje

Niet voor niets worden aanstekers veel gebruikt als relatiegeschenk, je kunt deze namelijk eenvoudig meenemen ergens naartoe. In je broekzak, in de handtas of ergens anders, een aansteker wordt ook veel gebruikt. Er zijn diverse verschillende modellen die ook nog een extra functie hebben, zoals een opener of om thuis het gas aan te steken. Kijk in de webshop van aanstekers.nl in de verschillende rubrieken, om een geschikt model te zoeken om weg te geven.

Bepaal wat je erop wilt hebben

Je kunt de aanstekers laten maken zoals je wenst bij aanstekers.nl, een leuke tekst of logo erop is geen probleem. Op deze manier zal je bedrijf zeker worden herkend, met het adres van de website zorg je ervoor dat iedereen altijd even kan kijken. Hoe meer ruimte je hebt hoe groter je de tekst of afbeelding kunt maken, heb je een eigen afbeelding die je erop wilt hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken is de bedrukking altijd scherp.

aanstekers

Alle kleuren mogelijk

Misschien heeft je webwinkel of bedrijf een logo met een bepaalde kleur, of misschien wel meer kleuren. Wat je ook op de aanstekers aan wilt laten brengen, het gebruik van meerdere kleuren is mogelijk. Combineer dit met een gepaste kleur voor de aansteker, en je hebt een mooi eindresultaat. Weet je nog niet precies wat de mogelijkheden zijn, dan kunnen de specialisten van aanstekers.nl je zeker verder helpen met een mooi ontwerp voor je aansteker.