Kies een leaseauto voor zakelijk gebruik

Ben je op zoek naar een vervoermiddel voor zakelijk gebruik? Kijk dan eens bij Autofinancier financial lease. Zij bieden een grote diversiteit aan auto’s, zowel voor personen- als bedrijfswagens. Ben je een startende ondernemer? Ook dan kun je bij dit bedrijf terecht voor het leasen van een auto. Je hoeft namelijk geen jaarcijfers te overleggen. De wagen wordt het onderpand.

auto-financier-nederland

Wat houdt financial lease in?

Als je een vervoermiddel aanschaft via financial leasing betaal je alleen maar voor de investeringswaarde van het voertuig. Dit betekent dat je hiervoor geen werkkapitaal hoeft aan te spreken en de liquiditeit van je bedrijf ook gewaarborgd blijft. Als je kiest voor financial leasing word je gezien als de economische eigenaar van de auto. Je kunt gebruik maken van de wagen en betaalt zelf voor het onderhoud en de verzekering. Je betaalt alleen bij de aanschaf btw maar deze kun je bij de eerstvolgende belastingaangifte terugvorderen van de fiscus.

02d5c149a13ff729fbb88ff04d1a97e0

Neem een kijkje bij Autofinancier financial lease

Als je interesse hebt in het leasen van een auto kun je daarvoor bijvoorbeeld terecht bij Autofinancier financial lease. Zij hanteren gunstige tarieven en hebben een groot aantal auto’s in het assortiment, die zij bij handelaren door heel Nederland hebben staan. Als je een aanvraag doet voor een offerte heb je deze over het algemeen al binnen een dag in huis. Bij hen een auto leasen blijft overzichtelijk. Je krijgt namelijk een helder overzicht van wat je iedere maand gaat betalen. Dit bedrag is altijd hetzelfde, zodat jij weet waar je aan toe bent.