Google Plus volgers kopen

Een zeer goed sociaal mediakanaal is Google Plus. Dit netwerk is veel minder bekend en gebruikt als Facebook, terwijl je evenveel mee kan! Als bedrijf kun je er zelf iets meer mee. Zeker op SEO en SEA gebied is een account op Google Plus een geweldige aanwinst. Niet perse voor het aantal vrienden en likes dat je ermee kunt verkrijgen, maar juist voor advertising en Google ranking.

Wat kun je zoal met Google Plus?

Met Google Plus kun je eigenlijk exact hetzelfde als met Facebook. Je hebt vrienden, je plaatst statussen op je tijdlijn en je pagina is ook vrijwel hetzelfde. Wat wel heel eenvoudig kan op Google Plus is het koppen van je webshop of website aan je persoonlijke pagina. Je gebruikt de pagina als het ware als een extra deel van je website en zo kun je enorm aan de gang met content en informatievoorzieningen. Zeker op het gebied van advertising heb je veel voordelen met je account. Je hebt enorm veel voordeel in de Google AdWords resultaten. Je ranking in de zoekresultaten is uiteraard heel belangrijk, we zoeken ons helemaal suf op Google en natuurlijk bekijk je allereerst de pagina’s die als eerst verschijnen.

Voordelen van AdWords

Deze voordelen van AdWords krijg je alleen wanneer je een bepaald aantal volgers hebt op je Google Plus pagina. Dit moeten er namelijk minimaal 100 zijn, hoe meer volgers hoe meer voordeel. AdWords laat namelijk in de advertising zien hoeveel volgers je hebt en iedereen die voorbij je advertentie komt zal dit ook kunnen zien! Je profiteert dus enorm van veel volgers en je kunt in een enkele oogopslag laten zien hoe populair je bent als bedrijf. Wanneer mensen zien dat jij duizenden volgers hebt op je pagina, gaan zij ook zeker wel een kijkje nemen op je website!

Daar Google Plus dus niet zoveel gebruikt is als de andere social mediakanalen is het juist op dit netwerk extra lastig om al deze volgers te krijgen. De kans is groot dat dit helemaal niet lukt en hiermee loop je dus ontzettend veel voordeel mis. Koop jouw Google Plus volgers nu eenvoudig online en profiteer meteen van alle voordelen die daarbij komen kijken!