Goedkoop ri&e laten maken

rieofferte

Als ondernemer zijnde doe ik er alles aan om de werkomstandigheden van mijn personeel zo goed als mogelijk te houden. De voornaamste reden is natuurlijk omdat ik mijn personeel tevreden wil houden,maar ook is er nog een andere reden wanneer ik niet aan de eisen van de arbo wet voldoe kan ik een enorme hoge boete krijgen.

Ikzelf was hier erg bang voor want een goede kameraad van mij is ook ondernemer. Afgelopen week kreeg hij een inspectie binnen in zijn onderneming. Na deze inspectie heeft hij een forse boete opgelegd gekregen omdat een aantal punten niet voldeden aan de arbo wet. Na het horen van deze boete ben ik onmiddellijk opzoek gegaan naar bedrijf gespecialiseerd op het gebied vanĀ ri&e laten maken. Met eenĀ ri&e laten maken werd mijn onderneming gekeurd zonder dat er consequenties aan vast komen te zitten. Op deze manier kon ik te horen krijgen of er het nodige moest gebeuren binnen in mijn onderneming, of dat ik aan alle eisen voldeed!

ri&e laten maken

Goede keuze

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website rieofferte.eu! Via deze website had ik de mogelijkheid om een aanvraag te plaatsen voor een controle. Zo kon ik tegen een voordelige prijs mijn bedrijf laten keuren, waaruit zou blijken of mijn bedrijf voldeed aan de arbo wet.

Gelukkig kan ik u dan ook met trots vertellen dat de keuring succesvol verlopen is.Ik kreeg zelfs de complimenten voor de veiligheid op mijn werkvloer en dat maakt mij als ondernemer zijnde trots!rieofferte