Gezocht op logo Hilversum

Het ontwerpen van een logo is nu eenmaal niet geschikt voor mezelf om te realiseren. Dit wegens het feit dat ik weinig tot geen verstand heb van al deze programma’s. Ik besteed het dan ook maar al te graag uit aan de expert! Dankzij het zoeken op logo Hilversum hoopte ik het snel te vinden aangezien het bedrijf gevestigd is in Hilversum. Ik zit er namelijk niet op te wachten om een eind te moeten rijden wil ik het logo laten ontwerpen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Len Fabries Vormgeving waar het mogelijk is om een prachtige logo te ontwerpen.

toetsen2713x224-300x94

Ook in de kosten scheelt het enorm hier waardoor ik ervoor gekozen heb om met hun een afspraak te maken zodat ik kan langs komen. Zo heb ik deze afspraak vorige week gehad waar ik alles kon vertellen met wat ik graag kwijt wilde. Ook het feit dat hier gelijk besproken werd hoe dat de kleuren moeten worden en de rest van de logo konden hun aan de slag. Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier aan het juiste adres ben wanneer ik een prachtige logo wil hebben.