Ga naar Wilda voor een compressor of generator. Hoe makkelijk is het?

Het is natuurlijk niet zonder reden dat Wilda al meer dan 40 jaar lang de specialist in Nederland is op het gebied van compressors en generators. Dit bedrijf verkoopt, verhuurt en repareert deze apparaten. Zowel voor professionals als particulieren.

Omdat Wilda een groot assortiment heeft en er altijd meer dan 200 machines op voorraad zijn bij dit bedrijf hoef je nooit bang te zijn om achter het net te vissen. Of je nou op zoek bent naar een machine om te kopen of te huren, Ga naar Wilda!

Verkoop van diverse machines

Wil je een compressor of een generator kopen, dan is er zeker een passend exemplaar te vinden in het grote assortiment van Wilda. Je kan kiezen uit mobiele compressors, elektrische compressors, mobiele en industriƫle generators, haspelwagens, lichtmasten en nog een groot aantal andere artikelen.

Behalve nieuwe machines kan je bij Wilda ook een groot assortiment aan gebruikte machines vinden. Daarnaast heb je de keuze uit een groot aantal bekende merken waaronder Atlas, Fremco, Weber en Lancier.

Ga naar Wilda voor het huren van een compressor of generator

Wil je aan een klus beginnen waarvoor je een compressor of een generator nodig hebt maar zie je het niet zitten om dit apparaat te kopen? Bij Wilda heb je de mogelijkheid om deze machines te huren.

Het verhuuraanbod bij Wilda bestaat uit uitstekende producten. Ze worden door Wilda zelf onderhouden en zijn hierdoor dus altijd meteen klaar voor gebruik. Mocht je vragen of wensen hebben, dan kan je contact opnemen met Wilda.

Apparaten die je bij Wilda kunt huren zijn:

  • Diesel gedreven compressors
  • Diesel gedreven generators
  • Bodemraketten
  • Sloophamers
  • Palenrammers
  • Olievernevelaars
  • Luchtslangen

Wilda, een betrouwbare partner

Al ruim 40 jaar kan je bij Wilda terecht voor betrouwbare compressors en generators. Wilda zit in Woudenberg en biedt bedrijven zowel in als buiten Nederland een oplossing op het gebied van diverse persluchtapparatuur.

Wilda is zowel voor multinationals als particulieren een betrouwbare partner. Wilda levert altijd kwaliteit, of het nou om onderhoud, verhuur of reparaties gaat. Zowel voor gebruikte als nieuwe producten geldt dat Wilda altijd uitstekende kwaliteit levert.

Wat de service betreft, bij Wilda werkt een groot team specialisten die iedere dag hun uiterste best doen om service op maat te leveren. Wanneer je als bedrijf op zoek gaat naar de juiste oplossing gaat Wilda graag met je in gesprek.

Toch is de ervaring van Wilda dat er bijna nooit wordt geleverd waar je als klant naar op zoek bent. Dit komt omdat het team van Wilda doorvraagt als de klant zegt ergens naar op zoek te zijn. Door te onderzoeken en door te vragen achterhaalt Wilda wat de klant exact nodig heeft.

De naam Wilda is een afkorting voor Wij In Lucht Doen Alles. Nog steeds is dit een belofte die dit bedrijf ook daadwerkelijk waarmaakt. Er staan bij Wilda 2 dingen centraal. Ten eerste gaat het om de beste service. Daarnaast levert Wilda alleen de beste kwaliteit.