Een eigen après ski feest organiseren

dtl-2013-presse-01-2013_smallTegenwoordig kan je het zo gek nog niet bedenken of het is allemaal te vinden op het internet, zo ook een personeelsfeest! Het gemak van het internet zeggen we dan, aangezien het bij een bedrijf hoort althans dat vind ik persoonlijk om een bedrijfsfeest te organiseren, is het voor mijn bedrijven ook hoog tijd geworden om eens wat andere feest te organiseren. Je raadt het al wij willen graag een après ski feest organiseren! Het klinkt misschien vreemd in de oren maar het personeel wat bij mij werkt zijn er allemaal enthousiast onder en kunnen niet wachten tot de grote dag! 

Uiteenloop van reacties mogen ontvangen!hanz_ganz

Uiteraard kan ik het niet iedereen met een thema naar de zin krijgen, dat is absoluut niet mogelijk! In de meeste gevallen hoor ik aan de einde van de avond alleen maar enthousiaste reacties, daar hoef ik nu ook geen zorgen voor te maken. Het realiseren van een eigen après ski feest te organiseren heb ik via het internet geregeld. Al vaker heb ik het bij Viking entertainment waar mogen maken en het personeel enthousiaste gezichten mogen bezorgen. Nu dat het een groot feest wordt en ik alle bedrijven erbij kan betrekken wordt het een stuk aangenamer om het personeel onder mekaar te krijgen. Uiteraard gaat het om het gehele feest wat er geregeld moet worden, het belangrijkste is al geregeld! Ons thema voor die avond, die kan niet meer stuk!alm-power