Diverse mailprogramma’s

Wat is de voordeel van de KPN webmail? Het grootste voordeel is dat u deze altijd kunt openen. Het enige dat u nodig heeft is een computer, tablet of smartphone en een internetverbinding. Dit laatste is vaak geen probleem aangezien er steeds meer plekken zijn waar gratis WIFI wordt aangeboden. Uiteraard kunt u de webmail ook openen als u via 3G of 4G verbonden bent met het internet.

email-apestaart-300x284

Inloggen op de KPN webmail

Wat heeft u precies nodig als u wilt inloggen op de KPN webmail? Zorg er voor dat u uw e-mailadres en wachtwoord bij de hand houdt, met deze gegevens kunt u namelijk inloggen. Als u eenmaal verbonden bent met de mailbox, dan kunt u e-mailberichten ophalen en versturen. De webmail is dag en nacht bereikbaar, ook vanuit het buitenland. Verder is het zo dat het niks extra kost als u gebruik wilt maken van de webmail. Het is dan ook een heel handig hulpmiddel om te controleren of er nieuwe e-mailberichten zijn binnengekomen.

E-mail instellen op uw telefoon

Vindt u het vervelend om steeds de webmail te moeten openen, dan kunt u er ook voor kiezen om uw mailbox in te stellen op uw telefoon. Dit kan zowel op toestellen met iOS, Android als Windows. Raadpleeg de handleiding van uw smartphone om na te gaan hoe u een mailbox kunt toevoegen. Als uw mailbox is toegevoegd kunt u het automatisch controleren van e-mailberichten instellen. Dit kan bijvoorbeeld elke minuut of elke 5 minuten. Op het moment dat er een e-mailbericht binnenkomt krijgt u hier een notificatie van. Op deze manier bent u razendsnel op de hoogte als er nieuwe, misschien belangrijke e-mailberichten binnen zijn gekomen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om geen gebruik te maken van automatische e-mailcontrole. Handmatig controleren op nieuwe e-mailberichten is namelijk ook mogelijk. Het instellen van een mailbox op uw telefoon kost helemaal niks, een groot voordeel dus!