Dit zijn de netwerkmogelijkheden voor jouw onderneming

Als je een eigen onderneming hebt, dan is het erg handig om goed te kijken naar welke internetverbinding jij wilt. Je dient namelijk veel via het internet te doen. Wanneer je een nieuwe netwerk wilt kiezen, is het onder andere belangrijk om naar de veiligheid te kijken. Bij het runnen van een eigen bedrijf, dienen alle gegevens beveiligd in het systeem te staan. Zo voorkom je namelijk dat hackers bij deze gegevens kunnen komen.

Private netwerk via NDIX

Wil jij een private netwerk omdat je hackers niet binnen de gegevens wilt hebben? Dan is het handig om NDIX aan te schaffen. Doordat je NDIX aanschaft, zal je beveiligd op het internet kunnen werken. NDIX heeft veel voordelen. Zo werkt NDIX in veel gevallen op glasvezel waardoor je erg snel internet kunt hebben. Doordat het glasvezel werkt, is NDIX nog niet verkrijgbaar in alle steden van Nederland. In veel steden dient het glasvezel namelijk nog te worden aangelegd waardoor je van te voren even goed moet kijken of het mogelijk is.

Hoe schaf je NIDX aan?

Als je NDIX aan wilt schaffen, dan kan je dit gemakkelijk via het internet doen. Net als bij vele soorten software krijg je via het internet een digitale licentie. Deze kun je invullen en niet lang hierna kun je gebruik maken van de NDIX. Zoals eerder benoemd is het hiervoor wel van belang dat je glasvezel hebt. Als je de mogelijkheid hebt om NDIX te gebruiken, dan kun je via het internet kijken bij welke provider jij NDIX aan wilt schaffen. Weet jij niet veel over de IT technologie? Dan is het handig om bij een bekende provider NDIX aan te schaffen.

Wan aanschaffen voor snel internet

Wil je liever geen NDIX aanschaffen of is het nog niet mogelijk om NDIX aan te schaffen? Dan heb je de mogelijkheid om WAN aan te schaffen. WAN is de afkorting van Wide Area Network. WAN wordt veel gebruikt door grote bedrijven. Je kunt wan gebruiken als je een laptop of een computer bezit. Werken via WAN is zeer eenvoudig en veilig.

Snel internet is een musthave

Als je snel internet wilt hebben, dan heb je de keuze om te kiezen tussen Wan en ndix. Deze servers zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk internet binnen de ruimte hebt. Hierdoor hoef je ook niet lang te wachten op de juiste internetverbinding. Het is niet mogelijk om in elke stad gebruik te maken van NDIX. Dit komt doordat er niet in elke stad glasvezel te vinden is. Hierom kun je kijken naar wan.

Kies voor een bedrijf met een goede klantenservice

Wanneer het internet wegvalt op het kantoor, dan kan dat voor grote schades zorgen. Het is daarom van groot belang dat je op zoek gaat naar een bedrijf met een goede klantenservice. Als er zich problemen voordoen, dan kan dit direct worden verholpen. Mochten veel klanten klagen over de klantenservice, dan dien je dat zeker serieus te nemen. Je kunt in dat geval beter even verder zoeken.