De relatiegeschenken trends van 2021

bedrukte mok

Helaas heeft ook het jaar 2021 tot nu toe geheel in het teken gestaan van corona. Nog steeds moeten de meeste mensen thuiswerken en zijn er geen evenementen en beurzen waar we naartoe kunnen en mogen. Daarom is er een verschuiving in de populariteit van relatiegeschenken te zien. We hebben de trends anno 2021 voor jou op een rijtje gezet.

Brievenbus geschenk

Door corona werken de meeste mensen al meer dan een jaar thuis, waardoor een relatiegeschenk naar het kantoor sturen niet heel effectief zal zijn. Hierdoor zien we dat het bedenken van geschenken die door de brievenbus kunnen in populariteit toe nemen. Dus platte geschenken zoals een bedrukte pen in een doos! Een voordeel aan deze brievenbus pakketjes is dat dit minder geld kost om te verzenden dan een pakket door een koerier.  

Thuiswerk pakket

Wat het nu ook heel goed doet is het geven van een thuiswerk pakket als relatiegeschenk. In zo’n pakket zit bijvoorbeeld een draadloze oplader, een muismat, usb en een mok voor koffie of thee. Dit is vooral gericht vanuit de werkgever naar zijn werknemers om hen waardering te tonen voor hun inzet. Zo kan de medewerker op een fijne manier vanuit huis werken.

Gepersonaliseerd geschenk

Verder blijft de populariteit van gepersonaliseerde geschenken nog altijd stijgen. Leveranciers worden steeds sneller en beter hierin en er zijn steeds meer bedrijven die gespecialiseerd zijn hierin, zoals bedrukken.nl. Hierdoor wordt het steeds eenvoudiger om artikelen te voorzien van een persoonlijke naam of boodschap. Zoals een bedrukte muts, paraplu of drinkfles. Een persoonlijk cadeau krijgen vind iedereen leuk!