De beste dozensluiter vinden

Dozensluiter

Een goede manier om het verpakkingsproces in jouw bedrijf te versnellen is door gebruik te maken van een dozensluiter. De beste dozensluiter vind je bij pacomaeurope.com.

Verschillende soorten dozensluiters

Er bestaan verschillende soorten dozensluiters, je hebt de keuze uit automatisch, half-automatisch en vol automatisch. Bij een volautomatische dozensluitmachine stelt de machine zichzelf af op de doosbreedte, lengte en hoogte. Vervolgens wordt de doos dichtgeplakt met lijm of een zelfklevende tape. Bij een automatische dozensluitmachine moet de doosformaten handmatig worden ingesteld. Bij half-automatisch worden de doosformaten handmatig ingevoerd en worden de machine door iemand bestuurd. Naast de keuze uit volautomatisch, automatisch en half-automatisch heb je ook nog keuze uit verschillende merk. De merken waar je uit kan kiezen zijn SIAT, BESTPSCK en 3M. Alle producten die bij pacomaeurope.com worden verkocht zijn van super goede kwaliteit dus alle 3 de merken leveren producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Dozensluiter

Het kiezen van een dozensluiter

Er zijn veel verschillende dingen die belangrijk zijn om naar te kijken wanneer je een dozensluitmachine koopt, gelukkig kan Pacoma Europe jou daarbij helpen. Pacoma Europe heeft meer dan 25 jaar ervaring en geeft jou graag advies over de machine die jij zoekt. Er is een ruim aanbod dus er is meer dan genoeg keuze om de beste machine te vinden voor jouw bedrijf. Wanneer je een dozensluiter gaat uitkiezen is het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en het budget. Hierna gaat Pacoma Europe de beste mogelijkheden bekijken en geeft jou de beste opties om uit te kiezen.