Creatief met een mobiele app

Zelf een app maken is nog niet zo eenvoudig. Toen ik er aan begon dacht ik, dat is net zo iets als het laten maken van een website. Maar niets bleek minder waar, je moet er een echte programmeur voor zijn heb ik ervaren. Ik wou een app bouwen voor mijn online magazine. Het is namelijk met een website toch een stuk eenvoudiger om dingen te plaatsen. Om interactie op te bouwen is een app hartstikke handig. Dit kan je namelijk gelijk op je mobiel of tablet openen. Je hoeft dan niet eerst je laptop op te starten of je internetbrowser. Een mobiele applicatie is de manier om je website uit te breiden en een trouw bestand met volgers op te bouwen.philadelphia back

Een verlenging van uw website

Een website kan je veel informatie op zetten. Maar het heeft toch zijn beperkingen. Visuele en tekstuele elementen zijn op een mobiel apparaat altijd en overal te lezen. Een mobiele applicatie is daardoor een verlenging van uw website.

Interactie opbouwen met uw doelgroep

Een website is vaak redelijk statisch. Om interactie op te bouwen is het handig dat je ook een app hebt. Hiermee kan je mensen ook de zogenoemde push berichten sturen.

Een online magazine

Ook het opstarten van een online magazine is mogelijk met een mobiele app. Heb je al een blog waar je regelmatig berichten op plaatst. Dan kan je die met een aantal koppelingen ook je applicatie terug laten komen.. Een online applicatie is ideaal omdat fans en volgers direct op hun smartphone of tablet kunnen weergeven. Een E-book is zelfs mogelijk. Als je een e-book laat maken dan is het zeer eenvoudig om deze ook terug te laten komen in een app. Heb je zelf een leuk idee en wil je ook een app laten maken? Ontdek dan alle mogelijkheden.