Heeft u een winkel, bedrijf of pand die u automatisch wilt sluiten en openen? Dan kunt u gebruik maken van de elektrische poortopener. Door middel van elektrische poortopeners, kunnen deuren automatisch geopend worden en kunt u regelen dat niet iedereen die niet bevoegd is binnen kan komen. U kunt er ook voor kiezen, dat na een bepaalde tijd de deur niet meer geopend kan worden, door te kiezen voor een elektromagnetisch slot. Hierdoor kan de deur ook niet meer handmatig geopend worden. Door gebruik te maken van een code, kunt u er ook voor kiezen dat er meerdere bevoegden zijn om de deur te openen.

Welke deur moet ik kiezen?

Er zijn verschillende deuren. Dit verschilt ook waar u een elektrische poortopener wilt plaatsen en waarvoor u dit nodig heeft. Voor de ingang wordt er vaak door grotere centra, zoals zorgcentra en winkelcentra, gekozen voor schuifdeuren. Hierdoor hoeft niemand de deur aan te raken en wordt er door een bewegingsmelder beweging gedetecteerd, indien iemand naar binnen wil. Dan gaan de schuifdeuren automatisch open en later weer dicht. Dit is een hygiƫnische manier om besmettingen met bacteriƫn te voorkomen en is meer comfortabel voor anderen. Daarnaast hebben winkels of bedrijven een gebied waar ze liever geen onbevoegden hebben, waar vaak op de deuren codes worden geplaatst. Hierdoor kunnen alleen mensen met een code de deur openen.

Wat zijn de prijzen van automatische deuren?

De prijzen kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van de gekozen producten. Het is belangrijk hoe groot de ruimte is die u heeft en of u voor bepaalde services kiest. Ook is het belangrijk of er al een poort of deur is en of deze vervangen moet worden om een elektrische poortopener te plaatsen. Neemt u daarom eerst contact op met professionals. Het bedrijf Portacon heeft al jaren ervaring op dit gebied.