BTL.nl: voor al je groene projecten

Op zoek naar een manier om je leef- of werkomgeving groener te maken? Het is een grote trend om meer bezig te zijn met de natuur. Dat betekent niet alleen beter omgaan met de natuur, maar ook het gebruik van de natuur bij veel projecten. Wat dacht je van groene daken, groene speeltuinen en sportaccommodaties? Bij BTL.nl heb je de mogelijkheid om je dromen of plannen in uitvoering te laten komen. Dit architect- en ingenieursbureau houdt zich bezig met allerlei zaken rondom het groener maken van een woon- en werkomgeving. Dat betekent niet alleen dat hier architecten en consultants werkzaam zijn, maar ook technici, boomexperts en ervaren specialisten die kennis hebben van natuur in stad en landschap.

Bij BTL.nl ligt de focus op groen

Bij BTL.nl is het goed mogelijk om een plan te realiseren. Wat dacht je van een groendak of een stukje landschapsarchitectuur in een woonwijk? Hier komt veel bij kijken, zoals een inspectie van de grond, maar ook een analyse van welke bomen en planten hier tot hun recht komen. Daarnaast speelt ook de omgeving een grote rol. Meer groen in een gemeente of een nieuw bomenbeleid? BTL.nl is het bureau waar je terecht kunt voor vragen maar ook advies en concrete oplossingen. 

Bij ieder project ligt de focus op groen. Dat betekent dat een park, speeltuin of sportaccommodatie wordt aangelegd, maar dat er altijd gekeken wordt naar een groene oplossing. Zo behaalt BTL.nl de beste resultaten en creëer je stukje bij beetje een steeds groenere leefomgeving.