Bedrijfsverhuizing zeer snel en vakkundig geregeld

Bedrijfsverhuizing

De bedrijfsverhuizing was zeer snel achter de rug. Dit mede te danken aan de geweldige Bedrijfsverhuizinghulp die wij van de Gebr. Vermeer hebben gekregen. Dit bedrijf heeft alle kennis en materiaal in huis om zo een verhuizing bijzonder snel en veilig uit te kunnen voeren. Eigenlijk heeft dit bedrijf heel veel meer in huis, maar daarvoor kan ik je het beste naar hun eigen website sturen. Hier staat namelijk alles op wat zij zoal kunnen doen. Tevens beschikken zij over meerdere certificaten en dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om met dit bedrijf in zee te gaan.

Ondanks dat wij in eerste instantie niet wisten waar wij moesten beginnen, was het allemaal zeer snel achter de rug. De gebr. Vermeer hebben ons zo goed geholpen, dat wij dit bedrijf aan iedereen kunnen aanbevelen.

De bedrijfsverhuizing zonder problemen en vlekkeloos verlopen

De plannen om te gaan verhuizen hebben ons meer tijd gekost, dan de bedrijfsverhuizing zelf. Voordat dit allemaal in gang werd gezet, hebben wij eerst een gesprek met dit bedrijf gehad. Natuurlijk wilden wij weten hoe zij het allemaal aan gingen pakken. Ook onze wensen hebben wij hier duidelijk kunnen maken. Maar eigenlijk was het een zeer goed gesprek en hoefden wij verder niets toe te lichten om bepaalde zaken aan te pakken. Dit bedrijf heeft zoveel ervaring op dit gebied, dat verdere uitleg niet eens nodig was.

BedrijfsverhuizingOp de grote dag van de verhuizing waren de Gebr. Vermeer op tijd aanwezig. Samen met meerdere medewerkers en de nodige vervoersmiddelen. ook was er een hijskraan meegekomen om verschillende containers op een vrachtwagen te kunnen laden. Deze containers gebruikten wij voor een opslag van onze goederen. In sommige gevallen worden deze ook ingezet om materialen naar andere bedrijven te sturen.

Mede dankzij de goede hulp van dit bedrijf hebben wij de verhuizing snel achter ons kunnen laten.