Aan welke professional kunt u uw transport naar Spanje het beste uitbesteden?

Omdat wij groente en fruit telen en vaak onze producten transporteren waren wij op zoek naar een betrouwbare partner voor het transport naar Spanje. Er zijn een behoorlijk aantal transportbedrijven die uiteraard naar Spanje transporteren, maar wij waren voornamelijk op zoek naar een transportbedrijf dat ook van onze kassen ook naar de kassen van mijn broer kan gaan om daar ook een partij op te kunnen laden voor het transport naar Spanje. Wij hebben in het verleden nog wel eens een negatieve ervaring gehad, en wilden deze keer echt een professioneel bedrijf die met name het transport naar Spanje voor ons kan regelen. De eisen die we hadden waren voornamelijk het opladen en de juiste documenten goed te kunnen overleggen. Waar we ook vaak tegen aan lopen is het wisselen van contactpersonen waar door het gevoelsmatig elke keer weer opnieuw alles uitleggen is. Dat is natuurlijk niet zo, maar zo voelt het wel. Dan begint er al snel irritatie en daar waren we wel een beetje klaar mee. Voor het transport naar Spanje is het voor ons dus echt van belang dat er een vaste contact persoon is en het liefst dan ook vast chauffeur zodat we niet elke keer uit hoeven te leggen wat er mee moet en dergelijke. We kwamen via internet bij toeval op de website terecht van bta-international.com waarin ik al snel eigenlijk alle punten kon vinden waar ik naar op zoek was. Ook hebben ze een chatmogelijkheid op de website waar je dan ook gemakkelijk contact kunt leggen met de werknemer. Dus toen ik de medewerker vroeg over het transport naar Spanje kreeg ik al snel een positief antwoord. Het was een fijn gesprek waarin eigenlijk alle puntje die ik aangaf goed werden uitgelegd en besproken. Al met al was dat een zeer fijn gesprek. En heb meteen maar de eerst volgende lading aangemeld.

Wij zochten naar transport naar Spanje en vonden dat hier

Wij hebben goed gekeken naar welk bedrijf wij het beste konden inschakelen en hadden meteen bij het eerste gesprek met de chauffeur een goed gesprek, we hadden een goede klik en het contact met de chauffeur is tijdens de gehele rit van het transport naar Spanje goed gebleven. Onze lading is goed aangekomen en ook de ontvangers in Spanje waren dik tevreden met de keurige afhandeling van de chauffeur. Ook tijdens de terugweg is er nog contact geweest omdat er niet alleen transport naar Spanje nodig was, maar ook een vracht terug naar ons in Nederland. Deze is hier dan ook weer keurig afgeleverd.

Wij zijn enorm tevreden

Ik zou elk bedrijf ook zo een samenwerking gunnen met een bedrijf als BTA- international, de samenwerking is gewoon subliem. Kortom:

  • De medewerkers geven super advies en zijn onwijs aardig
  • De service is uitermate professioneel
  • De website is overzichtelijk en duidelijk

Kijk ook maar eens op hun website. U zult zien dat deze mensen u veel te bieden hebben en dat de prijzen hier uiterst gunstig zijn. Dat is voor ons dan ook de reden om een volgende keer zeker weer met deze mensen te gaan werken.