Zilveren munten verkopen? Verstandig?

Gold Rush

De zilveren munten verkopen omdat je er toch niks mee doet. Is dit eigenlijk wel verstandig om te doen? Hier kan ik volmondig ja op antwoorden! Dit omdat ik recent hier ook aan mee heb gedaan. Het geld wat is als tegenprestatie heb mogen ontvangen was fantastisch. Voor een paar weken terug zijn wij namelijk met het kantoor verhuisd naar een andere pand. Dit hield in dat alle kasten, lades en tafels opgeruimd en verhuisd moesten worden. Het leek mij een puik plan om alles uit te zoeken in het oude pand. Hier konden wij het eenvoudig weggooien zonder het eerst te moeten verhuizen.

zilveren munten verkopen

De zilveren munten verkopen is zeer aan te raden!

Zo ben ik begonnen met het uitzoeken van de kasten. Al vrij snel kwam ik een oud doosje tegen in een van de kasten. In de eerste instantie had ik het doosje weggelegd om het later uit te zoeken. Echter kwam het doosje mij niet bekend voor. Sterker nog, ik had geen flauw idee dat het  daar lag! Hierdoor ben ik het doosje open gaan maken en kwam ik een aantal zilveren munten tegen. Nog niet eerder had ik dit gezien en uiteindelijk ben ik het personeel nagelopen of dat iemand hiervan wist.

Muntgeld

Niemand kende het!

Helaas wist niemand te achterhalen van wie het doosje was. Ikzelf kende het ook niet en wist ook niet wat ik hiermee moest doen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Gold Rush. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om de oude munten te verkopen zodat je er geld aan kan overhouden. Dit hebben wij ook gedaan en het geld wat ik heb mogen ontvangen, dat hebben wij gebruikt voor een heerlijk hapje in de stad met het personeel.