Zeer goede opslag voedingsmiddelen

Een paar maanden per jaar maken wij intensief gebruik van de mogelijkheid voor de opslag voedingsmiddelen. Als teler hebben wij appels, peren en ander soorten fruit die wij hier in de koeling zetten. Koelhuis Dronten heeft niet alleen de expertise in huis, maar ook de nodige certificering. Hier kan je ervan uitgaan dat al jouw spullen goed bewaakt worden en je deze zonder problemen aan je klanten kan verkopen. 

Wij brengen een paar maanden per jaar lekker vers fruit aan onze klanten en daarvoor slaan wij onze voorraad in koelcellen op. Zo blijft dit fruit lekker lang vers en eetbaar.  opslag voedingsmiddelen

De ideale opslag

Omdat wij deze maanden van het jaar druk zijn met het oogsten van al het fruit, zijn wij blij met de mogelijkheden van de opslag van voedingsmiddelen. Wij hoeven ons namelijk geen zorgen te maken over de conditie van ons fruit. Daar zorgen de medewerkers van Koelhuis Dronten wel voor. Zo houden zij met de hulp van meetsysteem de koeling goed in de gaten. 

Ben je ook op zoek naar de ideale plaats om jouw fruit, bloemen eieren of wat dan ook in een koeling te plaatsen, neem dan contact op met dit bedrijf. De gegevens staan op hun website vermeld.