Top bedrijfsfeest met de Snackmobiel!

 

 

 

Elk jaar organiseer ik een groot feest voor al mijn personeel. Dit jaar wou ik iets anders het feest moest spectaculair worden omdat ik wou vieren dat ik tien jaar in de ondernemingswereld zat. Het was heerlijk weer buiten en ik wou dus een buiten feest geven. Als eerste ging ik zoeken op internet naar catering bedrijven en zo kwam ik dus terecht bij de Snackmobiel dit leek mij echt een geweldig idee. Alles was geregeld en het feest kon beginnen er was een leuke band en heerlijke snacks die geleverd werden door Ciao Catering. De Snackmobiel arriveerde op het feest en het was een groot succes mijn gasten vonden het fantastisch en ik kreeg er heel veel complimenten over. Deze complimenten deden mij en het personeel van Ciao Catering heel veel plezier, maar het personeel verdienden het ook echt ze waren hartstikke gezellig en klantvriendelijk naar mijn gasten toe, ook leverde zij top kwaliteit snacks en dat allemaal voor maar vijftig eurocent per persoon.

Geen feestje meer zonder Snackmobiel!

Het feest was zeer geslaagd en iedereen heeft er van genoten. Volgend jaar komt er zeker weer een feest en daar zullen de friet en de snacks van deze wagen zeker niet mogen ontbreken. Ik raad de gene die binnenkort een feest willen organiseren dan ook echt aan om ook deze wagen in te huren.  Kijk daarom eens op deze site tussen de foto’s en je zult zien waarom ik zo enthousiast ben over deze leuke site. want hier kom je vanzelf wel op leuke ideeën.